*DixXon- Tv, film & mycket mer...*

Alla inlägg under mars 2011

Av Sofia - 15 mars 2011 14:18

Nej nu får denna röstningen vara avklarad! 95 personer har röstat och det tycker ja är bra ändå :) Tycker ändå resultatet blev okej, 15% verkar må ganska dåligt, 40% verkar må bra eller mkt bra och 43% röstade att det går upp och ner!


Glöm nu inte rösta på den nya :)


Hur känner du dig med ditt liv just nu?
Jag är 100% lycklig 
  17.9 %
Det pendlar upp och ner 
  43.2 %
Jag mår dåligt nästan jämt 
  10.5 %
Allt i mitt liv är jobbigt just nu 
  5.3 %
Jag mår bra för det mesta 
  23.2 %

Totalt har 95 personer röstat.
Omröstningen startade 2011-01-24 17:17

ANNONS
Av Sofia - 15 mars 2011 14:02

Nu känns det verkligen i luften att våren är här :) Fasen va skönt alltså. Lite kallt i luften är det såklart men det ska väl snart ändra på sig! Har inte vågat säga innan att vår nog är här för varje gång man tänkt det så har det kommit mer snö, men nu känns det verkligen att den är här   Påminner er att ni inte får missa säsongspremiären av Desperate Housewifes idag!


ANNONS
Av Sofia - 15 mars 2011 13:55

Äntligen är detta med bilen klart, självklart glömde ja besiktningspappret hemma och fick åka tillbaka hem för att sen åka ner IGEN för att få tillbaka bilen. Det kostade 1800 kr. Tänk om det bara EN gång i livt kunde bli det billiagre priset men det kommer nog aldrig hända. Bilen är klar i alla fall och körförbudet borta :)


Tror att ja kommer få riktig pippi på omlett för nu har ja precis ätit en till middag igen :)

Av Sofia - 15 mars 2011 12:09

Ja imorse lämnade jag in bilen för lagning av fjäder, var tvunget för att få bort 2:an på besiktningen. Han sa att det skulle gå på mellan 1500-1800 kr så blir spännande att se. Tycker alltid det blir mer än dom säger! När man ber om kostandsförslag så ser dom alltid så förvånade ut men alla har ju faktiskt inte hur mkt pengar som helst och även om ja hade haft det så tycker ja att man ska fråga ändå!!


Blir så trött på bilmekaniker ibland, dom  har noll service känsla!!

Av Sofia - 14 mars 2011 17:54

Har just stått och testat på Leif Mannerströms omellet fast med annat innehåll då :) Hade inga räkor hemma och ingen ekonomi för det helelr just nu så fick bli tomatskivor och lite dallas sallad i mitten :)


Recept till en omelett

2 ägg

2 msk vatten

smör till stekning


Salt & peppar efter smak, ja hade även lite cayenne. Ps ja hade en liten stekpanna och det fick precis plats. Vill man ha en stor kan du bara lägga till ett ägg.


1. Blanda alla ingredienser utom smöret och vispa lätt med gaffel så att den inte blandas för hårt.

2. Värm upp en liten teflonpanna. Smält smör, det ska ej få färg.

3. Häll i smeten och värm omeletten på låg värme, den ska inte få färg utan bara stelna.

4. Lägg på det du viill ha på den och vika den dubbel.


Väldigt mättande och billig mat. Man kan ju ta det man har hemma att ha som fyllning :) Min stekte kanske lite i längsta laget men för mig får inte ägg saker smaka rått för det tycker inte ja om.


Av Sofia - 14 mars 2011 16:03

Ja precis som överskriften lyder, ja skulle behöva ha en ny rygg denna veckan så ja kan hjälpa till att bära och att flytta. Idag kunde ja precis bära ner tvättkorgen 2 ggr. Idag har ja skrubbat under badkaret och det var inte snällt för ryggen, det negativa med att ha kattlådan nära badkaret är att sanden som hamnar under, löser upp sig och blir som en vit & grå gegga. Till slut fick ja det rent, men fick ta 5 pauser!


Lite nöjd med mig själv :) Tvättar täcken, mattor, jackor och resten vanlig tvätt :)

Av Sofia - 14 mars 2011 13:29

Ja måste nog vara en av dom få som gillar att städa :) Tur är nog att ja gör det för när man har så många djur så behövs det! Nu har ja varit nere och satt på första tvätten och dammsugit. Fick även diskat :) Så nu är dte bara 3 ton tvätt kvar och svabbning ;)


Vad gör ni en dag som denna?

Av Sofia - 14 mars 2011 12:19

Jag tycker allvarligt talat att det är grymt tragsikt att så många i detta landet mår psykiskt dåligt. Jag kan bara inte förstå varför människor som egentligen har det bra, mår dåligt utan anledning! Många är så unga med och vet knappt något om livet än men mår ändå apa och lite till. Känns som det psykiskt bara går neråt och neråt, och att det börjar bli som någon sjuk form av trend!


Ja vet att många mår dåligt på ritkigt, det är inte det ja menar nu. Men jag kan ta ett exempel. Jag vet en tjej som bor ganska när amig, hon är 20 år och säger sig själv må SÅÅ dåligt. Hon har världens underbaraste familj. Visst föräldrar är skilda men de är goda vänenr och bor nära varandra. Tror aldrig dom har bråkat, utan de skildes som vänner. De var inte kära längre. Ingen av dom har någon ny och hon har två syskon som ä yngre och bor hemma. Nu mår hon så dåligt för att hennes mammam vill att hon ska söka ett sommarjobb och sluta skolka. Det är alltså enda anledningen till varför hon mår dåligt. Dom har alltid haft pengar, underbara släktingar, inga problem. Ja kan hålla på i evigheter om allt br ahon haft. Men nu vill hon själv lägga in sig på nåt hem för att hennes mamma för första gången satt lite press på henne med skolan. 


Tycker det är så tragiskt. Att unga som inte ens upplevt nåt redan mår dåligt! Hon borde vilja ut och resa, träffa vänner och ja göra allt som är kul!! Hon har gått hos psykologer och allt men ingen hittar något "fel". Så tragiskt!


I alla fall så vill ja komma till det att ja har haft en bra barndom. Min pappa är alkoholist och han förstörde hela vår familj och lite till. Denna historien har ja funderat på att dra men inte orkat ännu. Min pappa började dricka när jag var 9, 10 år och sedan dess har han inte haft ett uppehåll. Detta har gjort att ja stundvis är väldigt ostabil, min ilska för honom som ja måste stå ut med är ibland så jobbig att ja skulle hoppa från en bro! Det skulle ja inte göra men tankarna går ofta genom huvudet. Ja orkar snart inte mer av honom, men vad ska man göra? Han är ju min pappa! Skit samma, inte det ja skulle skriva om. Jag vill bara säga att jag gått igenom mina föräldrars skilsmässa, jag har en lillebror som dött, jag har förlorat min morfar som stod mig närmaste av alla släktingar, vi har sålt mitt barndomshem, jag har levt med en pappa som skämt ut mig för att ja känner i 16 år och ja allt som hör till runt om dessa saker.


MEN, ja vet att ja någonstans där inne kommer klara det. Trots att ja inte haft ett bra år sedan 1993. Ja vet att det kommer komma och man ska inte ge upp för ja tror att alla som vill, kan förändra sitt liv. Man kan inte sitta och klaga om man inte försöker göra det bättre!


Dagens lilla tanke...

Presentation


Jag heter Sofia & är 26 år. Bloggar om allt som händer mig och min familj som består av 2 hundar & 6 katter!

Omröstning

Hur gammal är du?
 10-15
 15-20
 20-25
 25-30
 30 eller äldre

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se