*DixXon- Tv, film & mycket mer...*

Alla inlägg under mars 2011

Av Sofia - 8 mars 2011 14:04

Trots dunkande huvudvärk så kan man vara lite lycklig ändå ;) Nu har ja äntligen fått ringt runt och mailat. Har sökt tre jobb och ringt allt ang huset utan Tele2. Chattade med dom, det brukar funka bra men de skriver alltid en massa sidor man ska kolla osv jag vill bara ha ett svar. Att det ska vara så krångligt med bredband och skit! 


Nu ska ja strax kila ut med hundarna och sedan ner till tandäkaren igen. Suck, kommer bli många besök där nu men men, skönt nät det är klart! I natt drömde ja att ja självskulle dra ut tanden och lyckades, det var nog bara en önskedröm :)

Av Sofia - 8 mars 2011 12:17

Nu ska ja sätta mig och ringa massa viktiga samtal. Har redan avklarat nya elen och canal digital. Dom på C D var grymt trevliga och hjälpsamma. Elen kom ner till 99.18 per kwh och det tyckte ja var ganska okej. Dessutom får man omteckna om elen går ner :) Trodde inte ja skulle välja Vattenfall men ja tog det som var bäst pris!


Av Sofia - 7 mars 2011 22:46

Idag e ja en riktigt tröttfis, ska traska ut med hundarna en snabbis sedan hoppa i säng och se nån bra film. Har varit sugen på en svensk roligfilm länge men kommer inte på nån. Tips nån? :)


Hoppas ni alla haft en bra dag och vi höres imorn ;)


Glöm nu inte tävla i min nya tävling!

Av Sofia - 7 mars 2011 19:33

Nu står korvsoppan på spisen och ja längtar tills vi ska äta. Enkla saker är oftast de godaste tycker jag. Jag har hunnit smälta alla tandläkar sakerna och känner mig inte så orolig än. Känns skönt!


Just nu har ja rensat ur min garderob, det är sjukt hur mkt kläder ja har som ja inte använder. Visst många saker ärlite för små men ja använder verkligen bara samma kläder jämt. Eller ja inte samma men ni vet va ja menar :) De sakerna som låga längst ner i varje hög har ja inte sett på 1 år ;)


Fick rensat borta en Ica påse och ska lägga upp lite på Tradera och hoppas ja får sålt nåt där!

Av Sofia - 7 mars 2011 18:21

Spårlöst har slutat gå för säsongen och istället är det ännu ett nytt jädra födabarnprogram! Nu blev ja faktiskt lite sur, räcker med alla födarprogram nu tycker jag!! Vem vill se nån annan föda barn och bara ha ont?? Tycker nästan det är lite sjukt. Jag skulle ALDRIG vela vara med i sånt program...


Fan va som vill se Spårlöst!!!  

Av Sofia - 7 mars 2011 16:41

Ja verkligen tok älskar allt med rotfrukter och det är också ganska nyttigt. Denna rotfruktsgratäng kan man göra utan potatis om man vill ha lite nyttigare! Väldigt bra när man har lite pengar, därför döpte ja den till fattig kvinnas rotfruktsgratäng :)


4-5 portioner


4 potatisar

3 morötter

1 kålrot

1/2 falukorv

1 gullök

1 Keldas ostsås eller egen vanlig stuvning med ost i


Gör så här:

1. Skala morötter och kålrot. Dela dessa i ganska stora bitar. Koka dessa i ca 10 min. Ha sen i bitar av potatis och koka alla tills de mjuknat men de ska inte vara helt klara.

2. Smörj en ganska stor form och lägg sedan i bitar av lök och falukorv. Lägg sedan över potatis och rotfrukten. Sila såklart av allt vatten.

3. Krydda med örtsalt och lite vitpeppar.

4. Häll över Keldas ostsås eller din egna vitasås med ost i

5. Ställ in i ugnen på 200 grader tills gratängen fått lite färg.


Super gott, mättande, enkelt och billigt! :)



Av Sofia - 7 mars 2011 16:20

Ja nu ska ja starta upp en helt ny tävling här, tyvärr kommer den vara lite diskriminerande då den nog bäst kommer passa tjejer, så ja e ledsen för det!


Tävlingen går ut på att du ska göra en quiz, alltså frågesport, om frågor om mig! :) Det finns alternativ så man kan alltid gissa, du behöver inte kunna allt om mig. Du har chansen att vinna ett Tupperware-kit och en hemlig överraskning, ledtråd är: Smycke + en annan sak ;) Ja ser bara detta som en kul grej, hoppas ni också kan göra det!


Tävlingens regler är super enkla:

1. Det du ska göra är att gå in på länken här nedan och sedan svara på frågorna. Man har 20 sek på varje fråga och det finns 4 svars alternativ på varje. Jo fortare man svarar ju högre poäng får man om svaret är rätt men ta god tid på dig om du tror att du vet svaret!


2. Sedan när frågesporten är slut så skriv upp eller kom ihåg vad du fick för poäng och tid. Den infon ska du sedan lägga i denna tråden. 


3. Jag kommer inte godkänna kommentarerna innan tävlingen är slut så ingen vet vad den andra fått för poäng. Tävlingen är slut söndag kl 20.00


4. Jag vill varna er för de poängen som ligger högst upp, det är några som står mig nära och dom är inte med i tävlingen. Ni kommer alltså kunna se alla resultat men ni vet ju inte vem som är vem :)


5. Så glöm inte skriva upp era poäng och tid, lägg det sedan i denna tråden och glöm inte skriva rätt bloggadress!


PS. Gillar ni frågesporter av alla dess slag så bli medlem påsidan först. Finns massa roligt där. Då kan ni bara skriva ert alias häri tråden så ser ja ert resultat :)


Till quizen


Lycka till! :)


Tupperware-kitet, perfekt för den som ex gillar att baka! Äggdelaren är super bra!


 


Av Sofia - 7 mars 2011 15:43

Ja nu är man hemma från tandläkaren och det gick väl inte direkt super bra. För det första hade jag tre hål, ett litet, ett på visdomstanden och ett stort som troligen behöver rotfyllas! Sedan ligger min visdomstand snett så de måste operera den. På ett sätt skönt att äntligen få reda på vad som orsakar denna hemska huvudvärken men ja är ändå nervös för operation. Ja som hatar sjukhus, sprutor och allt sånt men just nu gör ja vad som helst för att få bort denna huvudvärken!


Fy så tröttsamt, hade inte varit där sedan 2004 och redan då hade ja problem med tanden. Den har alltså inte rört sig 1 mm sedan dess, inte konstgit att man har ont  

Ovido - Quiz & Flashcards