*DixXon- Tv, film & mycket mer...*

Alla inlägg under mars 2011

Av Sofia - 11 mars 2011 18:42

Nu jädrar får ni allt ta och rösta på Tina eller Frank!!! Ja vill inte att dom ska åka ut, ut med Jessica eller Alexandra men helst Jessica först ;) Haha, gud va taskig ja är men ja vill verkligen se Tina och Frank i final. Dom är ju så grymt duktiga. Jag har inte hört en enda person som röstat på varken Alex eller Jessica men ändå går dom vidare och vidare!!


Vem hejar du på? Och vilka vill du se i finalen?


Av Sofia - 11 mars 2011 12:48

allvarlig beslutsångest! Det har ja alltid gjort men tror att det blivit värre med åldern :) Nu har ja hållt på och velat fram och tillbaka med detta j*vla Internetet i nya huset att ja höll på att bli galen. Det slutade med... att vi ska ha fast bredband, Telia. Det sista ja hade tänkt men saken är den: Telia är oftast dyrast men kan på nåt vis alltid leverera bäst, så blev det. Blev nytt hemnummer med :)


Haha som det kan sluta :) Det avgörande var att Tele2 hade tagit 8 veckor att flytta medan Telia tar 2 veckor. Och att man inte fick lov att testa det mobila bredbandet först, eftersom det är ångerrätt men man får ej bryta modem förpackningen då och hur ska man då ens kunna testa?! Så idiotiskt!!

Av Sofia - 11 mars 2011 11:17

Skulle aldrig ha sagt något om sol för nu komer det moln från ingenstans och det börja snöa hur mkt som helst. VAD HÄNDER??? Vi ska ju ha vår nu!!

Av Sofia - 11 mars 2011 11:00

Nu har ja sagt länge att ja ska skriva ett litet inlägg om honom och så får det bli. Jag har alltid gillat Anton, tycker dessutom att han är ganska söt, så synd att han gick över till andra "laget" ;) Tycker det är otroligt modigt att komma ut när man sitter i en sån position som honom och sedan tycker jag att det är underbart att se att macho Glenn står bakom honom till 100%!! Det enda ja tycker egentligen är litet knasigt är, varför ska det behöva bli en sån BAMSE sak av en sån sak?! Att man ens ska behöva komma ut. Det borde bara vara naturligt att vara vad man nu än är!


Men men, modigt ändå tycker jag! Han verkar vara en skön snubbe :)

Av Sofia - 11 mars 2011 10:55

Ibland undrar jag vad det är som händer med vädret. Igår kväll regnade det, sedan vid typ 23.00 började det helt plötsligt snöa och nu när ja vakna var det sol. Känns som att vädergudarna inte direkt är överens ;)


Vad hemskt att det varit en tsunami vid Japan... hoppas inte skadorna är för stora. Usch vad det händer saker där alltså. Ibland kan man ju undra. Undrar om det är en tillfällighet att det händer över såna här saker vid länder som är överbefolkade och släpper ut en massa skit i atmosfären... det kan man fråga sig!!


Idag ska ja jobba, trots samma gamla huvudvärk. Undrar hur det ska gå imorn när ja ska upp halv nio. Ja sover ju så dåligt... ja en dag går det väl. Bara det inte migrän!


Har fortfarande inte fått remissen med tanden... hoppas det kommer idag!

Av Sofia - 10 mars 2011 22:24

Ja tycker att serien verkar så där hittills... ja hoppades på att den skulle vara jätte kul så himla mkt skratt har det inte blivit hittills. Kanske inte var en sån serie som ja trodde att det va! :)


Nån som sett den?

Av Sofia - 10 mars 2011 19:41

Ja måste såklart lägga mitt egna forum här som reklam, har haft det ett tag men har inte så där super mkt medlemmar men har många som skriver ändå. Vi skriver om precis allt. Film, mat, recept, resor, djur, nyheter, tv och precis allt annat! Skulle bli skit glada om ni vill bli medlemmar och börja skriva lite, ni kan ju vara "anonyma" om ni vill det ;)


Snälla ta en kik här

Av Sofia - 10 mars 2011 15:17

Killen på Tele2 ringde tillbaka  det trodde jag verkligen inte. Han sa att det hade tagit lång tid hos teknikerna. Han trodde inte att det skulle vara ett problem men nu fick ja reda på att de höjt sin nedladdning till max 25 GB. Vi som sitter vi datorerna 24 h om dygnet vill inte ha begränsat! Varför ändrar de sånt som redan är bra??!!


Jag fick i alla fall ÄNTLIGEN svar på det ja vill ha svar på!

Presentation


Jag heter Sofia & är 26 år. Bloggar om allt som händer mig och min familj som består av 2 hundar & 6 katter!

Omröstning

Hur gammal är du?
 10-15
 15-20
 20-25
 25-30
 30 eller äldre

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards