*DixXon- Tv, film & mycket mer...*

Alla inlägg under mars 2011

Av Sofia - 4 mars 2011 18:56

Äntligen är det kväll! Som ja längtat,ikväll ska vi göra stekt kött, grönsaker och gratäng. Ska bli super gott!! Sedan har ja förberett en ny tävling som kommer börja ikväll efter att Månadens Blogg fixat sig, det ären tävlingen som handlar om mig och fint pris kommer utdelas :) (Tycker jag i alla fall) Ledtråd till pris kommer sen!


Så glöm inte kolla det! Sedan är det bara några timmar kvar tills månandes blogg kandidater ska presenteras. Ni som vill vara med har fortfarande tid men glöm inte länka till min blogg direkt!


Här hittar ni Månadens Blogg tävlingen!

Av Sofia - 4 mars 2011 15:43

Snart är det fredag kväll :) Ja är egentligen inte alls pigg, förkylningen är SÅ tröttsam men ja längtar ändå till fredag kväll för då är det Letīs Dance! Jag kan inte förstå att Figge kunde åkt ut förra gången, det är halv skandal. Och vilka röstar egentligen på Jessica?! Usch, borta med henne denna gången :) Haha så taskig ja är, men ja tycker inte alls hon är lika duktig som Figge, Tina eller Frank!


Inte så många gånger kvar nu, läste i tidningen att Figge hade fått avbryta en träning och åkt till sjukhuset... Hoppas han är bra ikväll!


Just nu sitter ja och lägger upp nya film på Asterīs bl.a: The Last Song, I love you Phillip Morris, We own the night och många fler, glöm inte kika in och var med i vår nya filmtävling, man vinna 7 helt nya filmer från 2010   Ps. Glöm inte svara på vår nya undersökning på Asterīs!


Av Sofia - 4 mars 2011 11:09

Är det någon där ute som kan någon bra bli-frisk-från-influensa tips?


Vi är så sjukt förkylda och febern kommer och går. Vill helst inte vara sjuk alls nu, för har inte tid men flytt och allt. Så nån som har någon bra huskur där hemma så dela gärna med er  

Av Sofia - 4 mars 2011 11:00

Ja förstår ingenting, alltså det är ju ren fakta att du troligen blir helt koko efter 2 veckor i ett hus med några främlingar men hur koko ja än hade blivit så hade ja då inte förlovat med en person ja inte känner!!! Ja trodde faktiskt att Sanna var lite smart i alla fall men nu har ja ändrat uppfattning. Det kommer ju ALDRIG hålla på utsidan sen. Sån här typ av kärlek tror ja inte det minsta på! Bara löjligt att göra så här för att få lite extar uppmärksamhet...


Läs mer här


Av Sofia - 4 mars 2011 10:30

Äntligen har vi vår fina bil :) Orkade inte uppdatera igår för var så trött. Vi kom vid 21.00 Ja e trött idag med, sov dåligt. Mamma ringde och väckte mig kl 09.00: Vi kommer upp med massa lådor nu... Precis vad ja va sugen på... inte alls!!


Vi fick i alla fall TILL SLUT köpt bilen. Först höll vi på att komma försent. Vi skulle vara där senaste halv sex, vi kom fem i halv. Då var bilen inte där för de hade glömt att ombesikta den, så det var dom uppe och gjorde. När de väl kom, hade det kommit 2 andra som ville kolla på bilen. Men som TUR va, var vi först. Sedan var det såklart ett fel på besiktningen. Det va dock ett litet fel, men ändå inte kul. Vi provkörde och kolla den. Super fin! Allt fanns som vi behövde förutom sommardäck så vi prutade ner bilen lite eftersom det var ett fel. De gick med på det. Sen när vi skulle betala, hälften kontant och hälften avbet så kan man inte göra det efter kl 17.00 för då har kreditbolaget stängt!! Så jävla typiskt. De sa att vi kunde lämna en del kontant och hämta imorn men att åka 40 mil idag med, hade ja ingen lust med. Det slutade med att vi fick låna pengar av min bror och vårt konto är tömt för denna månaden... P?lus att vi fick åka in i Borås och ta ut pengar från olika konton. Så typiskt när vi ska handla nåt, ja sa ju det ;)


Ingen aning hur vi ska lösa det men på nåt sätt ska det väl gå :)

   

Av Sofia - 3 mars 2011 13:12

Nu åker vi mot Göteborg för att hämta upp mamma och sen till Borås :) Ja har ingen lust alls för mår pyton men vad gör man inte för en ny bil!


Skriver uppdatering när vi kommer hem ikväll  

Av Sofia - 3 mars 2011 12:22

Äntligen JIPPIE nu har vi hittat en bil. Problemet är att vi båda är sjuka och detta är i Borås, så nu måste vi sitta i bilen i 6 timmar idag men är bilen bra så är det värt det!


Äntligen säger ja bara, han har lovat att hålla bilen då många ringt på den så ja hoppas han gör det nu. Alltid nåt som går fel när vi ska köpa nåt!


Håll tummarna för oss!  

Av Sofia - 2 mars 2011 22:43

Nej nu e det la fasen dags att hoppa i sängen? Ja sitter här med nysattacker, snorattacker och fryser som bara den! Låter kanske inte så super fräsch men det är ja inte heller! :)


Glöm nu inte anmäla er blogg till Månadens Bloggtävlingen!


Natti Natti!

Ovido - Quiz & Flashcards