*DixXon- Tv, film & mycket mer...*

Alla inlägg under februari 2011

Av Sofia - 7 februari 2011 22:07

Japp kl är 22.00 och det innebärt dagen snart är slut :) Har försökt gjort lite nytta idag men ändå känns det som att ja inte gjort något! Imorn ska ja nog ställa klockan och försöka komma upp i tid för en gång skull!


Hoppas ni alla haft en bra dag, har haft massa besök och kommentarer idag så det tackar ja för! Skriv en kommentar hos mig och ja kommenterar och kollar eran blogg!

Av Sofia - 7 februari 2011 21:43

Alltså reklam tar snart över hela vårt samhälle! Otroligt att man under att program ska behöva se 3-4 reklamer och då ska vi ju inte ens snacka om hur många det är på en hel film! På radion går det skit reklamer hela tiden som man sedan går runt och trllar på trots att man avskyr dom!!


Åhh såå irriterad ja blir!!

Av Sofia - 7 februari 2011 20:51

Har nyss sett en film som heter Due Date! Den var faktsikt riktigt rolig, mycket roligare än ja trott! Fick mig en del riktigt goa skratt! Imorn kommer det komma upp en recension på Asters.se

 


Nu ska ja se på Spårlöst och antagligen gråta en skvätt!

Av Sofia - 7 februari 2011 17:17

Fy fasen vilket jävla apväder det har varit idag alltså! Helt sjukt. Vad är det som kommer ner ifrån himlen egentligen?! Slask typ, det behöver inte ens smälta för  det är redan smält när det kommer ner! Smarta Sofia skulle ut och slänga soporna förut och tar på sig FOPPA skor. Hur dum får man lov att bli? Men det var liksom bara en reflex. Ja hoppas inte att grannarna såg mig för de tror ju redan att ja är tokig  

Av Sofia - 7 februari 2011 15:25

Så gott och så lätt att göra! Håller sig saftig många dagar efter att man bakat den!


Recept:


Morotskaka

4 ägg

3 dl socker

2 tsk bikarbonat

1 tsk vaniljsocker

2 tsk bakpulver

4 dl vetemjöl

1 ½ dl olja

4 dl rivna morötter

1 tsk kanel

1 tsk kardemumma


Gör så här:

Sätt ugnen på 150 grader. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda torra ingredienser och vänd ner i äggsmeten. Tillsätt olja och rivna morötter. Häll smeten i smord och bröad form. Grädda i ugnen ca 40 minuter (Håll koll på kakan så den inte blir för torr). Låt kakan svalna.


Vispa alla ingredienser till glasyren krämigt. Bred över kakan.


Glasyr

75 gram smör

150 gram philadelphia ost (naturell)

3,75 dl florsocker

ev lime pressad lime

   


Av Sofia - 7 februari 2011 14:56

Ja har ju glömt lägga upp bild på min nya mob! Ja är super nöjd, så jädra skönt att slippa den gamla som inte ens ringde! :) Så här ser den ut


Av Sofia - 7 februari 2011 14:36

Ja i lördags var ju vi på Universuem och jag tog såklart massa bilder, ja verkligen tok älskar att fotografera! :) Här är några av dom bästa bilderna!











Av Sofia - 7 februari 2011 13:43

De flesta av oss är ju inte så mkt för att städa. Jag tycker att städning är kul till en viss gräns men ja avskyr att diska och stryker ALDRIG! Jag är väldigt ordningsam av mig och vill att saker ska ligga på sina rätta platser osv. Jag blir alltid fundersam över varför ja ens låter det bli stökigt från början? Varför tar man inte bort direkt efter sig, då hade man ju nästan aldrig behövt städa! Visst nu har ja 8 stycken "barn" som gärna stökar ner och dom plockar ju inte direkt upp efter sig ;) Så dammsuga får jag göra nästan varje dag för att hålla undan men resten av sakerna då, allt kan ja inte skylla på djuren! :)


Dagens lilla tanke...

Ovido - Quiz & Flashcards