*DixXon- Tv, film & mycket mer...*

Alla inlägg under februari 2011

Av Sofia - 13 februari 2011 13:16

Ja har tvingat med min bror ut på en promenix ut i det vackra solvädret, dock är det otroligt kallt så blir att ta på varma kläder! Havsluften är nog en av de kallaste vindarna och den har vi otroligt gott om här på ön! Ska ta med kameran och ta lite bilder så ni får se ;)

ANNONS
Av Sofia - 13 februari 2011 12:37

Ja vet inte varför ja egentligen gillar söndagar men ja tycker det är en sån där go slappis dag då man bara behöver göra ingenting :) Vet inte riktigt vad ja ska göra idag men är grymt sugen på fisksoppa så går kanske och handlar det till kvällen!


Vad brukar ni göra på söndagar? Är ni såna som gillar eller ogillar söndagar?

ANNONS
Av Sofia - 12 februari 2011 23:35

Min jobb helgär över... ibland går det allt för fort! Kvällen har varit lugn, inget speciellt har hänt. Jag är ganska trött så vi ska se film och bara mysa. Spelar lite poker just nu men det går inte så jätte bra. Imorn ska ja sätta igång nån tävling på bloggen tror ja!


Tack för alla besök idag, känner mig lite skamsen att ja inte haft så mkt inlägg idag! Det kommer imorn! :)

Av Sofia - 12 februari 2011 21:49

Ja idag började dagen med att stå upp & gå till jobbet! Sedan jobbade ja i några timmar och sedan var det direkt hem till sängen. Var egentligen inte trött men kroppen & huvudet viille vila :) Sedan upp och göra mat och se tv! Denna lördagen har bara försvunnit i ett nafs!!

Av Sofia - 12 februari 2011 21:40

Ja kvällens Melodifestival gick ungefär som väntat, ja kände på mig redan innan de började sjunga att det skulle bli Sanna & Brolle som gick vidare! Jag tycktr deras låtar var okej men ingen var ju direkt pang bra! Ja gillade Walz, så synd att han inte gick vidare!


Bäst klädda ikväll: Sanna Nielsen

Bästa låt: Var nog Brolle (trots att den inte var så bra)

Sämsta låten: Elisabeth - Vaken i en dröm, alldeles för seg för schlager även om rösten är fin!

Dåligaste ikväll: Att The Moniker gick vidare till 2:a chansen, tyckte hans låt var allt för barnslig. Trots att ja gillade han stark i Idol


Vad tyckte ni om kvällen?

Av Sofia - 11 februari 2011 13:32

Japp nu ska mamma köra mig till jobbet och sedan blir det direkt hem för att snabb klä om och gå ut på middag. Ska bli jätte trevligt! Längtar! Ja kommer nog missa lite Let´s Dance men får se på det issta när ja kommer hem :)


Ha en bra fredag dag alla!

Av Sofia - 11 februari 2011 12:23

Jag kan inte påstå att det ligger en massa snö på marken men det känns verkligen i luften att vintern är tiillbaka. Iskallt och vinder bara yr upp den lilla snön som ligger på marken. Det har snöat en del men det ligger inget på backen, inte slask heller så tror mest att det som ligger yr runt med vinden!


Har ni fått snö igen?

Av Sofia - 11 februari 2011 12:06

Vi på Asters.se har ju en ny filmtävling sedan efter jul. Ni måste vara med och tävla! Man kan vinna ett filmpaket med filmer från 2010, väldigt bra filmer :) Paketet kommer hemskickat till brevlådan och det enda ni behöver göra är att fylla i namn, hur ni hitta tävlingen och mail. Super enkelt! :)


Tävlingen hittar ni här

Presentation


Jag heter Sofia & är 26 år. Bloggar om allt som händer mig och min familj som består av 2 hundar & 6 katter!

Omröstning

Hur gammal är du?
 10-15
 15-20
 20-25
 25-30
 30 eller äldre

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se