*DixXon- Tv, film & mycket mer...*

Alla inlägg under februari 2011

Av Sofia - 11 februari 2011 12:00

Idag ska ja jobba, känns skönt att komma iväg på nåt men önskade verkligen att ja slapp huvudvärken! Ska äta nåt och sedan knapra i mig en alvedon. Idag fyller min mamma 47 år, känns verkligen inte så, hon känns mer som typ 42. Vi pratade om det igår och det känns inte som det gått så här många år. Vi hade stort kalas för mamma när hon fyllde 40 och på den tiden var mamma & pappa fortfarande gifta!


Idag är det 1 år sedan som morfar fick sin cancerr diagnos, han fick den på mammas födelsedag. Känns inte som det gått så lång tid. Det är sjukt hur fort tiden går...

ANNONS
Av Sofia - 11 februari 2011 11:52

Har nån av er sett En idiot på resa på kvällarna på svt1? Komikern Ricky Gervais skickar iväg sin vän, Karl Pilkington på en jorden runt resa. Jag tycker att detta programmet är skit kul. Jag har aldrig någonsin sett en person som klagar så mkt, trots att han får resa jorden runt och göra saker som vissa människor aldrig ens kan drömma om. Visst ja kan hålla med om att Ricky är lite taskig emot Karl, de kunde ju sett till att han får bo på ställen med okej toa. Karl är verkligen en sån som säger precis allt han tycker rak ut, och det är nästan aldrig nåt bra!!Kolla på svt 1, finns lite olika tider det går men ja  såg kl 22.45 Igår alltså torsdag!


ANNONS
Av Sofia - 10 februari 2011 23:12

Ja nu kommer mitt sista inlägg för idag! Ja är ganska trött, har tagit ett glas vin för ja tycker att ja förtjänar det! ibland så kommer man till såna där dagar då man känner att man inte orkar mer, och denna dagen är en sån! ja hoppas att ja kommer sova gott inatt och sedan upp imorn för jobb och sen ut på restaurang med mami och familjen!


Sov gott!!

Av Sofia - 10 februari 2011 17:51

Så då har man varit och storhandlat lite mat! Kylen var verkligen nästan helt tom, katastrof! Handlade till och med en ny svabbhink för på denn andra har den där "vrid ur svabben" saken gått sönder så ja har fått vridit för hand och det är ingen höjdare!


Ja älskar när kylen är full, så matvraksaktig ja låter men bara att det finns nåt att välja på när man ska äta. Har köpt hem massa goda grönsaker nu som ja kan gå och knapra på! Var så jädra sugen på Polly, stod och titta på dom länge men sen klarade ja av att inte köpa dom :) Ska till Ica med mamma sen och kommer nog inte klarar att gå förbi dom en gång till.... MUMS med Polly!


Av Sofia - 10 februari 2011 15:38

Jag gick på kanal 5´s hemsida och skulle kolla runt lite så hittade jag ett "Vilken housewife är du" quiz. Jag gjorde den, ja misstässtänkte att ja skulle bli Lynette och det blev jag :)


Vi tycker tydligen om poker bägge två och har kort stubin :) Om du vill göra testet så finns det här


Av Sofia - 10 februari 2011 15:25

Jag förstår verkligen inte varför alla har dessa frågestundar, har man inte haft besök/kommentarer innan så får man ju inte frågor heller. Man vill ju att folk ska fråga saker för att dom vill och inte för att de tycker synd om en för att de inte fått några frågor. Vem bryr sig om svaren på frågorna om man inte har läsare som kommer tillbaka varje dag? De som frågar kommer troligen inte ens se svaren!


Tack nu fick ja avreagerat mig lite ;)

Av Sofia - 10 februari 2011 15:13

Idag har ja spelat poker igen :) Och det har faktiskt gått bra. Tycker det är roligt, satsar inte så mkt då ja är lite feg med sånt men sätter in max 50 kr på ett bord och 20-50 kr om det är s&g eller turre. Det räcker lagom och man kan liksom inte förlora så mycket! Det är ganska otroligt när man ser alla idioter som spelar som verkligen inte kan, de borde lära sig innan de går upp till dom högre borden för de spelar verkligen bara bort sina pengar!


Vädret fortsätter vara helt knasigt, förut regna det och nu kommer det typ slask från himlen! Tragiskt! Jag vill ha sol & vår!!

Av Sofia - 10 februari 2011 13:46

Ja nu måste jaga bara skriva en sak... Brukar ni ge eller få saker på alla hjärtans dag? Även om ja är i ett förhållande och har varit med samma från och till i 9 år så har vi aldrig riktigt brytt oss om Alla Hjärtans Dag. Kanske lite oromantsikt men ingen av oss ser riktiga grejen med det. Alla Dagar borde vara Alla Hjärtans Dag :)


Får se om man får sig nåt i år... Ja brukar alltid säga till han att inte köpa för bättre vi köper nåt tillsammans som vi verkligen önskar oss eller behöver. Blommor dör ju bara! Usch va tråkig ja låter :)


Frågan i alla fall: Köper ni till nån och räknar ni med att få nåt? :)


Presentation


Jag heter Sofia & är 26 år. Bloggar om allt som händer mig och min familj som består av 2 hundar & 6 katter!

Omröstning

Hur gammal är du?
 10-15
 15-20
 20-25
 25-30
 30 eller äldre

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se