*DixXon- Tv, film & mycket mer...*

Alla inlägg under april 2011

Av Sofia - 7 april 2011 17:29

Idag har vi gått en promenix med hundarna på järdesvägen! Det är en väg mitt på järdet som man kan gå ner till havet, vi gick inte så långt men en bit i alla fall :) Sedan gick vi runt huset upp i bergen med för att se var det är katterna håller hus och där var det ganska katt vänligt :)


Blev så jävla glad förut, fick mitt skattebesked idag, ska få tillbaka 7600!!!! Blev hur glad som helst... vet att ja skattat mkt mer än ja ska på det lilla ja jobbat men trodde inte ja skulle få tillbaka så här mkt!!! LYCKA!   

Av Sofia - 7 april 2011 15:24

Jag vann 2 stycken biobiljetter här innan jul och de går ut om en vecka... Den närmaste bion vi har går det inte mycket filmer på men har inte lust att åka längre hellre eftersom ekonomi är lite stram just nu, så nu undrar ja,


Ska vi se Gränsen eller Big Mommas house 3??


   

Av Sofia - 7 april 2011 15:17

Skulle du vilja byta kön för en dag om du fick?? Såg ett program på tv där det handlade om transsexuella och andra saker som göra att man kan byta kön, inte för en dag då men ja skulle nog vilja testa hur det skulle vara att vara kille, hade varit spännande! Ja tycker det är väldigt modigt av dom som opererar sig, ja skulle nog inte våga men vill man det tillräckligt mycket så är det nog en annan sak. Ja är glad att ja är född till tjej men för en dag hade ja gärna testat ;)

Av Sofia - 7 april 2011 12:22

Vilken värktablett är ni helst och för vad? Äter ni en sort för en typ av smärta och en annnan för en annan typ av smärta eller hur gör ni? Jag har alltid ätit bara alvedon men har insett att det finns andra som fungerar bra för annat på ett bättre sätt än alvedon ex Ibumetin, den fungerar väldigt bra mot tandvärk.


Vad tar ni mot huvudvärk och varför?


 

Av Sofia - 7 april 2011 11:54

Idag fyller min lilla Nova 5 år, eller ja så liten är hon inte längre! Kan inte förstå att hon är så gammal redan eller inte gammal kanske men tiden har gått så djukt fort. Känns som det är max 3 år sedan vi skaffade henne och inte 5 år sedan...


Grattis till mammas lilla älskling!

 

Av Sofia - 7 april 2011 11:40

Idag är det torsdag och det är sista dagen innan mitt nya schema börjar. Känns jätte bra men ja är lite orolig för hur det ska gå och jobba med huvudvärken. Den är stundvis sämre nu och kommer ävebn på kvällen. Hoppas att den ska kunna gå och hålla i schack under dagen när jobb tiden är!


Idag ska ja nog inte göra så jätte mycket, igår städade jag hela sovrummet och toaletten uppe +  att ja la in typ 4 lådor med kläder i garderober. Helt sjukt att ja kan ha så mkt kläder trots att ja sålt och slängt massa av det nu innan vi flyttade... Ja behöver inte mer i alla fall, använder kanske 1/6 av det ja har..


Hur är det för er?? Använder ni olika eller tar ni gärna på er samma och samma kläder vecka efter vecka trots att ni har annat i garderoben?!

Av Sofia - 6 april 2011 22:14

Nu ska ja se BigB och sedan blir det att lägga sig i sängen och se en film. De tre senaste kvällarna så har ja haft väldigt huvudvärk på kvällen med så känns bättre att vila och ta det lugnt då!


Jag tycker verkligen att Peter har roliga idéer som vaktmästare! :) Hoppas han hittar på nåt mer kul ikväll! Hörs imorn alla bloggers ;)


Natti Natti!

Av Sofia - 6 april 2011 20:43

Ja är ingen riktig travmänniska men min pappa hade köpt en travlapp till mig så därför sitter ja nu och kollar :) Är 6 lopp, 4 har varit och ja har 3 rätt :) Så vill gärna pricka 2 rätt till om det skulle vara möjligt ;)


Håll tummarna för mig!  

Presentation


Jag heter Sofia & är 26 år. Bloggar om allt som händer mig och min familj som består av 2 hundar & 6 katter!

Omröstning

Hur gammal är du?
 10-15
 15-20
 20-25
 25-30
 30 eller äldre

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se