*DixXon- Tv, film & mycket mer...*

Alla inlägg under april 2011

Av Sofia - 10 april 2011 14:44

Ikväll är det utröstning i Big Brother, ja vet att Patrik kommer åka men ja börjar bli trött på Rodney och hans fjanterier! Fy fasen så omogen, man kan vara rolig utan att hålla på sådär! Så ja hoppas på att Rodney åker nu, det tycker ju dom i huset med nu, dom har börjat tröttna, Rodney verkar tro att Big B är ett dagis!


Vem tycker ni ska åka?? Alltså ja vill ha ut Patrik med men ja stör mig mindre på han just nu än Rodney!


 

ANNONS
Av Sofia - 10 april 2011 14:17

Idag är det verkligen vamrt ute trots att det är lite disigt, har varit en lång promenad ner till havet och idag åt vi frukost uppe i uterummet :) Fransk omelett med kräftröra, mumsigt!


Idag har ja städat lite uppe och lagt in mer saker i garderoben, imorgon ska ja till tandläkaren igen och fixa rotfyllning, det ser ja inte framemot men skönt att det blir gjort!


Igår på körslaget tyckte jag att fel åkte, ja hejar på  Gabriel men tyckte att Jacob borde åkt igår för hans kör var sämst! Men men, så fungerar det, man vet aldrig vems tur det är...


Vad gör ni idag? Har ni fint väder??

ANNONS
Av Sofia - 9 april 2011 18:58

Just nu håller vi på att grilla :) Ska bli så jädra gott, komemr troligen bli allt för mätt! Finns väl inget bättre vår tecken än grillning i solen?!


Vad ska ni hitta på ikväll? Här blir det mat och sedan körslaget! Glöm inte rösta på din favorit i Månandens Blogg, väldigt lite röster hittills så får hoppas att det blir fler!

Av Sofia - 8 april 2011 21:12

Ja som överskriften lyder: Har jobbat, väldigt trevligt var det idag trots att det va lite att göra. Ätit god kina mat som min sambo lagat ihop och nu ser ja på talang. Tycker inte att det varit någon sån där toppen person eller grupp än idag, gillade killarna som dansade nån form av break och sedan de unga killar som dansade, som var 13 år. Attans, hittar dom inte på Internet än men det kommer :)


Vad gör ni ikväll??

Av Sofia - 8 april 2011 12:59

Känns nästan lite skumt att ta på sig "ordentliga" kläder och smink, eftersom ja inte varit ute så mkt på sistonde så har ja gått i myskläder och osminkad. Varför ska man göra sig iordning bara för  att gå på affären? Människor som gör det har troligen väldigt dåligt självförtroende eller osäkra på sig själva. Men idag ska ja jobba och då måste man vara lite fin, känns bra faktiskt! Man blir lite piggare på nåt vis när man fixar till sig lite :)


Hoppas ni alla får en super bra och solig dag!!


Ps. Glöm inte rösta på Månadens Blogg!

Av Sofia - 8 april 2011 11:53

Idag vaknade jag vid 11 och kände att denna dagen nog kommer bli bra :) Idag börjar ja jobba så känns väldigt skönt. Har en sak som ja är lite nervös över, ska idag byta mina p-piller till mini piller och känner mig väldigt nervös inför det, jag älskar ju mina p-piller men i och med huvudvärken och min migrän så får jag inte längre äta p-piller. Om ja skulle ha riktigt tur så skulle det vara östrogenet i p-pillerna som gör att ja haft denna huvuvdvärken men sån tur har ja nog inte, men man kan alltid hoppas  


Det är så skönt väder idag! Ska nog sitta ute och äta frukost   

Av Sofia - 7 april 2011 21:39

Ja nu är det dags att rösta på Månadens Blogg för första gången! Jag fick som vanlig hjälp av fyra vänner som fick sätta 2,4 och 6 poäng på de 4 bloggarna de tyckte var bäst och dessa 4 blev det, trots att det var väldigt svårt att välja!


Tack för alla era bidrag!!

Regler för tävlingen, läs innan du röstar!:


* Man måste ha en godkänd bloggadress för att få rösta, alltså man måste ange sin blogg (gör man inte det tas rösten bort)

* Man får rösta på sin egna blogg och alla får rösta 1 gång

* Man får lov att göra "ragga" röster i sin egna blogg

* Skriv numret på den bloggen du röstar på i inlägget (alltså 1,2,3 eller 4)

* Den som vinner får sitt namn här i vänster spalt i en månad plus ett inlägg från mig:)

* Tävlingen avslutas söndag kl 15

* Man får bara rösta en gång fram samma ip-nummer så har du kompisar med bloggar, låt dom rösta från sin egna dator


Så kom igen och rösta nu!! PS. Röstningen kommer inte att visas förrän den gått ut, så ni kan alltså inte se hur er blogg ligger till förrän söndag :)


1. Ellen

 

2.Jennifer

 

3. Linnea

 

4. Amanda

 

Av Sofia - 7 april 2011 17:37

Gårdagens Bästa: Jag fick tanka 500 kr på pappas bensinkort :)


Gårdagens Sämsta: Blä för huvudvärk, vill inte ha detta mer!


Gårdagens Tanke: Reinfeldt´s lön (kolla inlägg längre ner)


Gårdagens Tv: Såg på Big B och Grey´s. Big B va lite roligt, gillar verkligen Peter som vaktmästare!


Gårdagens Mat: Igår åt vi kasslersallad med skruvpasta, rödlök, feta ost, sallad, tomat och majs. Enkelt och gott!


Gårdagens Nytta: Fixade ordning hela sovremmet och packade upp alla lådor som står där!


Gårdagens Blogg: Ja säger nog Danne´s blogg idag. Gillar att följa en killes blogg och Danne är väldigt trevlig. Kolla in hans blogg här!

Presentation


Jag heter Sofia & är 26 år. Bloggar om allt som händer mig och min familj som består av 2 hundar & 6 katter!

Omröstning

Hur gammal är du?
 10-15
 15-20
 20-25
 25-30
 30 eller äldre

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se