*DixXon- Tv, film & mycket mer...*

Alla inlägg under april 2011

Av Sofia - 19 april 2011 10:48

Detta är då vår trädgård eller en del av den i alla fall, glömde ta för och efterbilder på allt men ni kan tänka er att ingen grejat i denna trädgården på över 1 år och så kanske ni kan inse att det var lite att göra  


Trädgårdslandet innan



Trädgårdslandet efter, det är lång ifrån klart men kommit en bit på vägen i alla fall :) Närmaste längan på kortet ska vi så grönsaker, resten har vi eldat och ska sedan bara hålla gräset borta på



Rabatterna rensade, dock ska det sättas dit lite blommor och så

       


 

Av Sofia - 19 april 2011 10:34

Billigt och nästan utan kolhydrater! :)


1. Hacka 2 morötter i små tärningar och ha i dom lite smör i en wokpanna. Ta 1/5 vitkål och dela även den i små fyrkanter och i med det. Låt små steka i ca 5 minuter utan att det får nån färg. Hacka i lök och i med det.




2. Ta en halv squach och dela i tärningar och i med den. Ha även i ca 4 stora champinjoner i bitar.



3. Salta lite och peppra. Tänk på att kasslern är ganska salt. Jag hade även i lite cayenne. Dela kasslern och ha i den, om man vill så kan man steka den bredvid så den blir lite brun. Ha sedan över ca 1 dl grädde och smaka av. Servera med rötbetor och stekägg!     


 


Av Sofia - 18 april 2011 21:40

Ja då har vi börjat vår Atkins diet. Idag känns det inte alls jobbigt i alla fall, visst ett visst sug men kvällsmaten blev väldigt lyckad. Vi ska som sagt inte köra nån slavvariant men all pasta, bröd, ris och potatis är förbjudet, självklart även godis och sånt onyttgt. Ikväll blev det kassler pyytipanna med grönsaker och stekt ägg. Sambon tyckte det var väldigt gott så det började bra! Ja mår toppen förutom den ständiga huvudvärken, har till och med fått lite färg & träningsvärk igår när vi grejade i trädgården 


Tänkte tipsa om de recepten ja hittar på ifall nån vill testa, så första receptet kommer då imorn på kasslerpytten! 


Nu ska ja svara på kommentaren och sedan se på Big B, känns ganska bra att Annie åkte, kommer inte sakna henne alls!


Av Sofia - 18 april 2011 21:30

Ja hinner inte med så mkt bloggande som ja egentligen hade velat, jobbat hela dagen +  att morgonen gick åt att sitta hos vetrinären att vänta var inget ja väntat mig. Vi hade ju bokat tid men der var mer eller mindre kalabalik där så vi fick sitta i en timme och vänta på ett rum. SUCK!


Till slut kom farbror doktorn och han tyckte att Nova var otroligt stressad så nu har vi börjat på en D.A.P kur o9ch hoppas att det ska hjälpa något, hela kuren kostar BARA 800 kr!! Helt sjukt att dom kan ta så mkt!! Det varar ju bara i en månad och sedan får vi se, hjälper det så kan man köpa antingen halsband eller adapter, man behöver inte köpa bägge. Vi fick även en ny uppblåsbar kudde och kräm för Novas bensår. Iris var ganska duktig, bajsade på doktorn :) Ja blev lite nöjd efter hans dyra räkning ;)

Av Sofia - 17 april 2011 17:46

Idag har vi varit ute hela dagen och gud så skönt att få så mycket gjort! Kommer bildbevis imorn :) Har rensat alla rabatter, börjat gräva upp i grönsakslandet, har elda upp en massa löv och dött gräs. Nu e ja väldigt trött men allt sånt här är ju så skönt när det är gjort, har varit helt underbart väder idag med! Vill helst inte att dagen ska ta slut 


Just nu gör ja kvällsmat som ska ätas i uterummet! Kyckling ala India, lite egen påhittat men vill verkligen lära mig mer om indisk mat för det e väldigt gott! 


Ikväll blir det spännande i BigB, jag tror att Annie eller Madde åker, Madde tillför ju verkligen minst så ja hoppas på henne!

Av Sofia - 17 april 2011 12:30

Nu har ja bestämt mig för att köra på Atkins metoden ett tag för att se om det funkar. Ja vet att kolhydraterna är mitt stora problem, ja älskar pasta och ris! Så därför ska ja nu skippa det, sambon ska försöka vara med lite men tror inte han kommer köra lika hårt som mig :)


På helgen (fre kväll och lör kväll) så har vi bestämt att äta precis det vi vill och inte köra utan kolhydrater!


Någon som testat detta och kanske har tips på recept eller om det funkade bra??!

Av Sofia - 17 april 2011 12:25

Jag tycker verkligen att helgen går på tok för fort! Igår fick ja dock gjort ganska mycket, var hos mamma och hon slingade mitt hår, sedan var ja på Torp (köpcentrum) och handlade lite mat och saker till trädgården. Sedan grejade vi i trädgården och klippte ner en massa busar men det är säkert 2/3 kvar av skiten 


Snart eller kanske idag ska vi börja att fixa i trädgårdslandet. Känns som det kommer ta en evighet att ixa där, ska ta ett kort så ni får se! Det är inte litet direkt, vet inte riktigt var man ska börja ens 


Förresten så tyckte ja att fel team åkte igår, tycker Jacob skulle åkt och inte Liza men ja är glad att mitt favorit lag, Gabriel är kvar!! Heja dom!! 

Av Sofia - 15 april 2011 18:50

För huvudvärk! Ja är så jävla terött på denna skiten (vet att ja klagar) men just nu kan ja knappt skratta eller gråta för huvudvärken tar snart över för hela mig. Finns det ingen ände på denna skiten??? Åhh... så arg och trött på huvudet just nu!!


Tur att det värsta började precis när ja slutade... Nu är ja ledig i två dagar och det kan nog mitt lilla huvud behöva!


Vad ska ni hitta på för kul ikväll??

Skapa flashcards