*DixXon- Tv, film & mycket mer...*

Alla inlägg under april 2011

Av Sofia - 15 april 2011 11:17

Nu har ja bokat en veterinärstid för Nova. Känns lite som ja skjutit på det men vet inte varför. Nova är en otroligt stressad hund och ja är rädd att hon på något sätt mår dåligt... Hon biter sig själv på benen när vi är borta, tratt hjälper inte längre för antingen tar hon av den eller så får hon sån panik och börjar springa in i saker och det vågar ja inte när vi inte är hemma. Hon är världens goaste hund men det känns inte som att hon mår bra så måste kolla upp om det finns något man kan göra. Nu har hon fått en stor böld på benet där hon bitit med och det känns inte bra...


Ska dit på måndag så då får ni hålla tummarna för oss...

ANNONS
Av Sofia - 15 april 2011 11:00

Gårdagens Bästa: Hmm... hände massa dålig igår så minns knappt det bra


Gårdagens Sämsta: Många sämsta igår, började få mellanblödningar av minipillren, en katt drog upp en jordloppa i sängen så nu har ja 15 bett på benen, ja glömde nyckeln till jobbet hemma så kunde inte låsa, så chefen fick komma och låsa dörren, så typiskt har aldrig glömt nyckeln innan!


Gårdagens Tanke: Hur dum får man vara som lägger nyckeln i jackan och sedan inte lägger tillbaka den i väskan, SUCK!


Gårdagens Tv: Såg på Mimmi och Reine i fjällen, tycker den är så underbar! Och samtidigt på BigB men tyckte inte det var så kul program


Gårdagens Mat: Kassler i ugnen men spagetti till


Gårdagens Nytta: Jobbade och dammsög hela huset :)


ANNONS
Av Sofia - 15 april 2011 10:49

Att stå upp på morgonen är inte längre så jobbigt... ja är en riktig nattuggla och är inte alls en morgon person så känns väldigt bra att kunna stå upp utan att vara irriterad eller trött :)


Idag är huvudet så där, det har förflyttat sig och börjat vid middagstid istället. Är nog ungefär 6 veckor kvar till röntgen, otroligt att en sån sak som tar så kort tid inte går att få tid fortare för, ibland undrar man hur systemet fungerar?!


Idag är sista dagen på jobbet innan två dagars ledigt :) Hoppas hoppas att det blir fint väder nu så vi kan greja i trädgården för det behövs verkligen börjas med snart, är inte mycket för att rensa ogräs men vill gärna så lite grönsaker :)


Idag är det tråkigt och mulet, hoppas det blir lite folk på affären i alla fall  

Av Sofia - 14 april 2011 10:37

Gårdagens Bästa: Att ja fick sova länge


Gårdagens Sämsta: Magont


Gårdagens Tanke: Hmm... funderade nog mest på vad ja ska använda mina skattepengar till :)


Gårdagens Tv: Såg på Grey´s men tyckte inte det hände så mkt... Sedan var det såklart BigB också, f*n va Sonia är falsk alltså, hon pratar bakom allas ryggar och när hon berättar saker så förvrider hon dom! Hoppas snart hon åker ut, tror inte hon är så populär hos folket!


Gårdagens Mat: Hemmagjorda hamburgare och det va ju inte direkt äckligt ;)


Gårdagens Nytta: Jobbade och sen blev det inte mkt mer!


Av Sofia - 14 april 2011 10:33

Ja jag fick sova ut även idag :) Vaknade runt kvart i   tio och kände då att ja inte kunde sova mer... Vårt sovrum är alldeles för ljust för att sova länge i, ska upp med nya rullgardiner!


Idag ska man jobba och börjar kl 12, jobbade samma pass igår men fick gå hem vid 17 för fick otroliga magsmärtor + att ja fick springa på toa stup i kvarten så var väldigt orolig för att ja fått magsjuka men det gick över senare på kvällen :)


Idag är det underbart väder ute så ja har varit lite nyttig och dammsugat! Nu ska ja fixa ihop någon omelett och sedan bär det av till jobbet!


Hoppas alla där ute får en toppen dag!

Av Sofia - 13 april 2011 10:54

Gårdagens Bästa: Jag fick fasttjänst på jobbet på 70%, känns så jädra kul! :)


Gårdagens Sämsta: Väldigt lite kunder på jobbet


Gårdagens Tanke: Kan inte ens minnas nåt ja tänkte på igår :)


Gårdagens Tv: Big B och Desperate Housewifes, synd att Bree och Keith gjorde slut, ja började verkligen gilla dom två ihop! På Big B hände det grejer, Sara hångla med Basshunter, hahaha. Tyckte det var ganska kul att hon är lite kändiskåt men tyckte lite synd om Martin med...!


Gårdagens Mat: Korvsoppa


Gårdagens Nytta: Jobbade, var nog det enda


Av Sofia - 13 april 2011 10:48

Ja idag åkte min sambo med en arbetskamrat och ja fick sov ut... kände att ja behövde det då ja varit ganska trött nu de senaste dagarna. Super skönt!


Känns som ja har massa att berätta för er men glömmer alltid av allt när ja sätter mig vid dator   Igår hörde ja att det senila kommer med åldern men undrar då hur ja kommer vara när jag är 70  

Av Sofia - 12 april 2011 12:15

Gårdagens Bästa: Vi fick äntligen beställt däck, och det blev med både fälg och däck. Blir dyrt nu men då slipper man tänka på det direkt till nästa vår i alla fall


Gårdagens Sämsta: Tandläkaren :(


Gårdagens Tanke: Hur mycket kan dom egentligen ta på tandläkaren? Det e fan inte klokt!!!


Gårdagens Tv: ig Brother, trots att festen var grymt tråkig!


Gårdagens Mat: Makaroner, egen smarig löksås och köttbullar!


Gårdagens Nytta: Tvättade all tvätt, typ 3 ton!


Gårdagens Blogg: Här säger jag Jennifer då, eftersom hon blev min Månadens Blogg igår!

Presentation


Jag heter Sofia & är 26 år. Bloggar om allt som händer mig och min familj som består av 2 hundar & 6 katter!

Omröstning

Hur gammal är du?
 10-15
 15-20
 20-25
 25-30
 30 eller äldre

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se