*DixXon- Tv, film & mycket mer...*

Alla inlägg under april 2011

Av Sofia - 22 april 2011 21:35

Denna dagen har varit sådär måste ja säga, har jobbat och det gick väldigt bra trots att det var mkt mindre folk idag än igår men när ja kom hem så insåg ja att Elvis var otroligt svullen i ansiktet och har ett jack i näsan så han har blivit biten av något. Min erfarenhet säger att ta det lugnt för att inte spla upp han men blir så orolig att han har ont! Mammas lilla bebis... så är det när man bor landet, finns mer faror här!


Håll tummarna för att han snart ska må bättre...!

Av Sofia - 21 april 2011 19:54

Idag har ja jobbat hela dagen och det är samma imorgon. På lördag öppnar ja och jobbar då 09.30-14 men det känns helt okej, är ju ob hela helgen. Dessutom så kan man inte vara ledig på påsk här ute inte ;)


Idag ska vi grilla och till grillningen blir det rotfrukter i ugnen och sallad. Att inte äta potatis till känns inte alls så jobbigt :) Hittills har ja varit väldigt duktig. Syndade idag och åt 1 godis karamell på jobbet men annars har ja hållt mig utan att ens ha sug!


Vad ska ni hitta på ikväll? Är ni långlediga eller jobbar ni??

Av Sofia - 20 april 2011 21:02

Louise vann Sveriges Mästerkock!!! I början av tävlingen var ja osäker men sedan insåg ja att de nog hellre vill ha en lite mer stabil person som vinner. Jag gillade inte alls Jennie, fy så självsäker och för bestämmande! Ja släppte till och med en tår när Louise vann och ja skrek som bara den 


Så grattis Louise, en otroligt värdig vinnare!!


 

Av Sofia - 20 april 2011 16:50

Trött som bara den, grejat i trädgårdslandet hela dagen. Nu är i alla fall den biten klar som vi har sått på. Blev sockerärtor, potatis, morötter. rädisor, salladslös och gul lök! Ska bli spännande att se om det bölir nåt av det! Har även satt lite kryddor och tomater :)


Av Sofia - 20 april 2011 11:36

Idag är min ledig dag men det känns som ja lika gärna kunnat jobbat, är ju halvdant väder med moln/sol och finns inte så mycket att göra här hemma. Hade tänkt tvätta men kommer en besiktningsman och ska besikta nya tvättstugan så får vänta med det. Ja som ville sola idag, typiskt!


Ska nog fortsätta greja i trädgårdslandet lite och sedan dammsuga och tvätta golven! Lite nytta måste man ju göra när man är hemma  

Av Sofia - 19 april 2011 18:47

Då var man hemma från jobbet igen och här regnar det lite lite   ja ville ju ha sol imorn när ja e ledig, så typiskt! Nu ska ja strax ställa mig och laga lite mat, idag blir det köttfärsröra med bacon och nåt. Har inte riktigt bestämt, det blir som det blir 


Idag har det varit mera och göra på jobbet, känns skönt att göra lite nytta. Har packat upp säkert 100 nya produkter så finns alltid nåt kul att göra! Vill rekommendera er att köpa Hawaiian Tropics nya creme aftersun med mango, hur go som helst!


 

Av Sofia - 19 april 2011 12:07

Nu ska ja strax iväg till jobbet, idag hade känts som en bra dag att vara ledig men ja hoppas på fint väder imorn med, trots att väderkanalerna säger molnigt! Först innan ja börjar jobba ska ja till bolaget, hoppas att det inte är för mkt folk, snart kommer alla badgäster och då blir det fullt och lite till!


Mätt och go efter min franska omelett med kräftor! Omelett är den bästa frukosten någonsin, mättar, billigt och lätt att göra, kan inte bli så mycket bättre än det 

   

Av Sofia - 19 april 2011 10:53

Gud vilket underbart väder, ska strax ut och sätta mig och sola lite innan ja ska fixa omelett och sedan iväg till jobbet! Känns verkligen underbart att vara pigg på morgonen, när man går hemma blir man ju helt förslappad! Imorn är ja ledig men sedan jobbar ja hela påsk utan söndag då. Men det känns bara skönt, sambon är hemma då så hundarna slipper vara själva och ja kan slappna av på jobbet!


Nu är verkligen våren här, gud så underbart! Det är verkligen skönt att bo på landet när våren kommer, då får man se så mycket mer av växt och djurliv  

Skapa flashcards