*DixXon- Tv, film & mycket mer...*

Alla inlägg under januari 2011

Av Sofia - 27 januari 2011 12:36

Skulle precis gå ut och slänga soporna och vi har en liten bit dit så ja måste ta med mig hundarna så dom inte skäller när ja stänger dörren ut. Idag är mammas hund tilda här med så det blev att släpa med 3 hundar och 2 skräppåsar! När ja har kommit halvvägs så börjar Nova springa runt mig så ja trasslas in och det betyder ju också att de andra två hundarna blir intrasslade! Hon vägrar springa åt rätt håll, då börjar Eddie jaga en mås i luft och han springer åt andra hållet! Ni kanske kan tänka er hur detta börjar se ut. Jag tappar till slut soppåsarna med och försöker nu få ut Tilda ur trasslet men det är omöjligt. Det enda jag tänker på är: Hoppas ingen ser mig!!! Då kommer det ut typ 6 grannar samtidgt. Alla bara står och skrattar och ja får såklart skratta med men FAN va pinsamt! Ingen som tänker: Hon kanske behöver hjälp utan alla bara går därifrån med värsta skrattet på läpparna!


Ska aldrig mer slänga sopor med 3 hundar!!!

Av Sofia - 27 januari 2011 12:24

Nu vill inte ja va taskig mot alla som har barn eller är gravida men börjar bli trött på alla dessa bloggar! Dom är ju överallt och går inte ens att undvika om man hade velat... Vissa som har barn skriver mycket om sig själv och lite om barnen: Det tycker ja är okej men de som i varje inlägg måste skriva att de älskar sina barn osv dom gör mig trött.


Måste man verkligen berätta i sin blogg att man älskar sina barn hela tiden? Är inte det e ganska naturlig sak? De flesta älskar väl sina barn mest av allt i hela världen, det vet ja att ja kommer göra när ja får barn men inte kommer jag skriva det varje dag på Facebook eller i min blogg hela tiden! Tycker det är lite synd om folk som hela tiden måste bekräfta sin egna kärlek...


Bara en liten tanke...

Av Sofia - 27 januari 2011 12:07

Nu får ja ha dåligt samvete idag igen... Har precis varit ute och slängt vatten på en katt. Ja hatar verkligen folk som gör så, speciellt när det e vinter men katten tryckte in min Iris under vår balkong så hon inte kunde komma ut. De skrek som bara den och slogs. De var under en trappa så kunde inte göra på nåt annat sätt så+ han skulle sluta. Min Iris är inte den som bråkar som annars :( Men så dåligt samvete ja fick nr han lunkade iväg, han har började vara här uppe så mkt, han e stor och tjock så mat får han men ändå... :(

Av Sofia - 27 januari 2011 12:00

Ja idag sov jag till halv tolv och det kändes la ganska bra ändå, hade velat stå upp lite tidigare och gjort lite nytta idag men hinner en del idag ändå tror ja. Är hungrig som bara den men ingen lust alls att äta. Nu har vågen stått stilla i 4 dgr trots att ja varit "duktig", då känns det inte kul längre :(

Av Sofia - 26 januari 2011 18:41

Ja mitt billiga tips för idag är faktiskt en ny pesto som jag testat. Köpte den på ÖoB och tycker verkligen att dom var goda bägge två! Burken innehåller 190gr finns i både grön/röd smak. Bara 11 kr.

 

Av Sofia - 26 januari 2011 18:37

Nu kurrar min mage som bara den och ja känner att det starx är dags för mat. Även ikväll blir det Tortilla pizza (recept nedan). Ska bli riktigt gott med mat nu och bara lata framför tv:n :) Gud va många kommentarer jag fått idag, känns riktigt kul! Fortsätt kommentera så får ni kommentarer tillbaka :)


Too the kitchen!  

Av Sofia - 26 januari 2011 17:49

Ja den 20 februari kl 21.00 har nya Big brother premiär i kanal 11. Den som ska leda programmet är Gry Forsell. Ärligt talat så tror inte ens ja att vi har 11:an... Har då aldrig tittat på den. Ska ni följa nya Big Brother? Har alltid följt det innan, vet egentligen inte varför för de flesta som är med verkade vara halvt hjärndöda men det e roligt att se på korkad folk ibland :)

Av Sofia - 26 januari 2011 16:53

Sitter här och funderar över kvällen. Ja väntar på att min bror ska komma hem från jobbet så vi kan gå en promenad till Ica, måste verkligen handla mjölk! Jag kan inte leva utan mjölk! Men sedan då? Ikväll är det inte så jätte mkt bra på tv:n heller... Ska se Sveriges Mästerkock kl 20.00 på 4:an och sedan blir det nog Dum & Dummare på kanal 5 på 21.00 Jag har den på dvd men ibland gillar jag att följa filmer på tv:n, speciellt såna kvällar när ja inte har mykcet bättre för mig ;)


Vad ska ni hitta på ikväll, se nåt på tv?

Presentation


Jag heter Sofia & är 26 år. Bloggar om allt som händer mig och min familj som består av 2 hundar & 6 katter!

Omröstning

Hur gammal är du?
 10-15
 15-20
 20-25
 25-30
 30 eller äldre

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se