*DixXon- Tv, film & mycket mer...*

Alla inlägg under april 2010

Av Sofia - 7 april 2010 12:37

Satan va ja hatar alla som kör så jävla fort på smågatorna... Tänk om de kör på nåt barn eller djur. De får köra hur fort de vill på stora vägarna det skiter ja i men där folk kan bli påkörda kan de ju sakta ner lite....!!!!

Av Sofia - 7 april 2010 12:31

Såg denna filmen igår... Tycker att Jovovich passar bäst i sina Resident Evil filmer fast denna var okej. Ingen super bra film. Ganska spännande, fast lite väl rörig ibland.


Handling: En stad i Alaska har sett konstiga försvinnande under en tidsperiod över 40 år och ingen har sett något. Dessa spår följer en psykolog och hennes man upp, tills mannen en dag blir mördad. Frågan är vad som händer om hon fortsätter jobba med fallen...


Betyg: **+

Av Sofia - 7 april 2010 12:28

Kommer innebära...


1. Gå ner i vikt

2. Ta tag i skolan

3. Skicka in min nyskrivna bok till förlag

4. Börja skriva på den nya

5. Bli milijonär (kanske får vänta ett tag)

6. Röra på mig mer

7. Sluta skjuta fram saker och ta tag i dom direkt


Detta låter väl som en bra plan? Ska bara se till att ta den i bruk   

Av Sofia - 7 april 2010 12:25

Hurra!! För idag fyller mammas älsklingsbebis (uppenbarligen ingen bebis längre) 4 år! Stora tjejen nu!!


Vi har firat eller rättare sagt djuren har firat Nova med tonfisk och gräddfil idag... Senare kommer mormor med present och då hoppas Nova på ben :)

 

Av Sofia - 6 april 2010 21:39

Ja vad tycker ni hittills om Robin i desperate?? Jag tror att hon är en som kan röra runt rejält i grytan på Wisteria Lane.. Vad tror ni?

 

Av Sofia - 6 april 2010 20:44

Ja här har ni erotikdödarna enligt aftonbladet... kan nog stämma ganska bra! Fast ingen av dom var ju direkt nån nyhet...


  Dålig självkänsla

  Stress

  Depression

  Brist på intimitet

  Övervikt

  Alkohol

  För lite sömn

  Problem i förhållandet

  Att bli föräldrer

  Mediciner – Vissa mediciner kan påverka din lust att ha sex


Här kan ni läsa mer


Av Sofia - 6 april 2010 20:40

Nu börjar det snart :) Jippie!! Har längtat så... förstår inte ens varför man längtar efter ett program så fast sist vecka var det så dåligt med program att det bara blev så. Nu e det snart dags i alla fall, en ny medlem, strippan Robin ska ju presenteras för grannskapet idag, det blir nog kuligt :)

Av Sofia - 6 april 2010 19:03

Ja nu har ja fått mina första jordlopps bet för i år... det kliar som satan! Antagligen nåt som nån katt fått med in. Tror inte det varit i sängen de legat för ingen katt har legat där på länge nu. Så antagligen soffan eller nåt. Bytte alla sängkläderna ifall att... hoppas inte ja får fler, för då blir ja tokig!!

Ovido - Quiz & Flashcards