*DixXon- Tv, film & mycket mer...*

Alla inlägg under mars 2010

Av Sofia - 24 mars 2010 12:51

Igår såg jag på Alvin and the chipmunks 2:an... dom e ju så söta dom där 3. Såg alltid det tecknade när ja va liten. Dock tyckte jag att 1:an var mycket bättre än 2:an. I 2:an var det även tjej ekorrar med och det va inte lika kul. Alvin och gänget börjar gå i skolan på order av Dave.


Betyg: **

Av Sofia - 24 mars 2010 12:49

Ja hatar att veckorna går så fort, för det innebär ju att livet går fort. Nu e det redan onsdag igen. Snart helg igen och sen vecka igen. Varför ska det gå så fort??

Av Sofia - 24 mars 2010 12:27

Ja börjar bli lite trött på facebook måste ja säga. Känner inte att ja har nåt att hämta där. Visst kan vara bra ibland när man ska ha tag på nån och så fast för övrigt. De ändrar sidan hela tiden så den blir sämre och man får reda på massa strunt om folk man inte bryr sig om!! Ska ha kvar min men kommer aldrig mer vara aktiv där..


Använder ni eran facebook flitigt?

Av Sofia - 24 mars 2010 12:25

Nu har ja äntligen pillat mig ur sängen och ska strax gå ut med hundarna. Den super tysta städerskan e här och städar i korridoren, man skulle nästan kunna tro att väggarna här har gjort henne nåt som hon slår dom i varje svabb tag. Så jädra tröttsamt. Hur svårt är det att vara lite smidig!!!!!

Av Sofia - 24 mars 2010 01:44

Nej nu blir det att hoppa i sängen och kanske försöka få lite sömn... Imorn ska ja försöka göra lite nytta. Kanske tvätta 2 ton tvätt eller ta tag i lite skolsaker...


Hoppas ni får sovit super duper gott, ja ska lägga mig i en nybäddad säng :)

Av Sofia - 24 mars 2010 01:42

Lite saker ja gillade på Ellos, tycker verkligen de har mysiga inredningsprylar :)

Av Sofia - 24 mars 2010 01:37

Har nyss sett på White men canīt jump. En film som handlar om pengar, basket och vänner. Filmen är från 92 fast har gått på tv några gånger. Tycker det e underbart att se Snipes i en film där han får "balla" ur lite. Senaste filmerna han gjort är så allvarliga.


Betyg: **

 

Av Sofia - 23 mars 2010 21:58

Har laddat ner ett nytt program till alla mina 5 miljarder filmer... Det e grymt bra, movie collector heter det. Den söker på filmen på imdb (internet movie database) och lägger till fakta och bild. Skit bra  


Nu ska ja bara få in de 5 miljarder filmerna med, syns om 3 mån när det e gjort ;)

Ovido - Quiz & Flashcards