*DixXon- Tv, film & mycket mer...*

Senaste inläggen

Av Sofia - 24 maj 2011 11:13

Idag åkte min mamma till Gran Canaria, väldigt fusk tycker ja :) Tur i alla fall att dom kom iväg för askan. Hoppas bara på att dom kommer hem också! Så mycket elände i världen nu, den idioten som säger att jorden skulle gå under har tydligen ändrat sig och sagt 21 oktober nu. Varför publicerar dom sånt för? Ja blir bara rg när ja läser Aftonbladet nu för tiden, våldtäkter på barn, präster som våldtar konfirmander, hur långt ska det behöva gå? Tycker vi borde införa dödsstrff och göra oss av med idioterna!


Nu fick ja argat av mig lite! Ska strax äta lite lunch och sedan iväg till jobbet, skönt att komma igång igen, känns nästan knasigt dom dagarna man är ledig!

ANNONS
Av Sofia - 23 maj 2011 20:40

Idag har vi städat här en del! Känns väldigt skönt att få det gjort :) Jobbar hela veckan förutom på torsdag, då ska ja in till röntgen. ÄNTLIGEN! Ser inte direkt fram emot det men har väntat så länge så skönt när det är gjort.


Hoppas verkligen att det ska bli fint väder denna helgen för nu är ja ledig! Har idag grejat med lite hemsidor och nu ska ja bara slappa. Har väl egentligen inte ansträngt mig så men är ändå helt slut :)


Idag har vi lagt bud på huset! Känns lite overkligt på nåt vis. Dock ska det besiktas innan vi kommer skriva papper och visar dom pappren nåt stort fel, fukt eller annat så kommer vi inte köpa det. Känns kul i alla fall att man tagit det ett steg framåt!

ANNONS
Av Sofia - 23 maj 2011 14:28

*Veckans Nykomling - Big mommas house- Like father like son*

Malcolm Turner behöver ännu en gång klä ut sig till Big Momma och denna gången får han sällskap av sin son som är vittne till ett mord!


Läs mer om filmen


Med bl.a Med bl.a: Martin Lawrence

*Veckans Gamling - Brokeback mountain*

På 1960-talet möts Ennis och Jack när de ska valla får uppe i bergen. I början tror de att de bara kommer vara vänner men efter ett tag tillsammans börjar känslor växa fram mellan de båda...


Läs mer om filmen


Med bl.a Heath Ledger, Jake Gyllenhaal, Michelle WilliamsHar även andra nya filmer som dessa, klicka på filmerna för att läsa mer!

Av Sofia - 23 maj 2011 11:18

Igår åkte Gurkan ut från Big Brother och det tycker ja är tråkigt! Är ju bara tråkiga folk kvar nu känns det som och inget nytt kul händer. Ja hejar nu på Simon, Peter eller Chrille! Tror att Martin kan ha en bra chans men han är ju så mesig!


Vad tyckte ni? Vems tur borde det ha varit igår? Ja kommer sakna Gurkan i alla fall...

 

Av Sofia - 22 maj 2011 19:00

Ja så här dålig uppdatering har ja aldrig haft på bloggen   har haft väldigt mycket att göra de senaste dagarna. Jobbat helg och i fredags var ja bara hemma hos min bror och vi hade syskon myskväll med chips och film! I lördags jobbade ja och sedan på kvällen hade vi personalfest med grillning. Hur roligt som helst, har ont i magen idag av allt skratt!


Just nu har ja precis kommit hem och idag lägger vi troligtvis budet på huset :) Sedan blir det besiktning och om den inte visar något större så köper vi huset! Känns väldigt stort faktiskt, detta gör man troligen bara en gång i livet!


Nu ska ja spela lite poker och bara lata :)

Av Sofia - 18 maj 2011 18:22

Fy fasen vilket väder det är ute alltså... precis som mitt på hösten. Var tog sommaren vägen?! Har idag varit med på inköp av VILA i trollhättan med min chef, roligt faktiskt! De hade mycket fint men mycket var skit med eller ja inte sånt som passar butiken ja jobbar.


Sedan har vi varit och kollat på hus! Ja nu släpper ja bomben för känner att ja behöver skriva av mig detta utan lösenord och skit. Vi har hittat ett hus vi vill ha men är lite osäkra på lukt i källaren. Eftersom huset står halvvägs på berget så gör berget att det kommer in lite vatten och därför luktar det lite lite. mest tycker ja det luktar instängt. Hon som äger huset bor inte där och därför vädrar hon inte eller städar osv. GUD så svårt det är att bestämma sig!!! Andra gången vi tittar nu, känns som ett bra hus för oss med massa möjligheter men är en del att göra, dock mycket man kan själv!


Nej nu ska ja göra lite mat och fundera vidare på detta! :)

Av Sofia - 17 maj 2011 11:52

Jag tyckte verkligen att Erik var värd att vinna. Han hade klart det bästa uppträdandet, fart i sången och allt var bara bra tyckte jag! Azerbajdzjan var väl okej men inte bättre. I övrigt gillar jag verkligen Danmarks låt, Italien gillade jag inte alls!


Bra gjort Erik i alla fall, han var ju så nära!!!


10 i topp på Finalen:

1. Azerbajdzjan

2. Italien

3. Sverige

4. Ukraina

5. Danmark

6. Bosnien-Hercegovina

7. Grekland

8. Irland

9. Georgien

10. Tyskland


 

Av Sofia - 17 maj 2011 11:43

Får de flesta tillbaka skatten nu i juni eller?? Ja ska ju få tillbaka några tusen och eftersom vi har FULLT med räkningar denna månaden så hade det varit bra att veta när dom pengarna dyker upp?!


För övrigt har ja haft en skit morgon igen, sover knappt något och vaknar super trött. Har ÄNTLIGEN fått tid till röntgen så torsdag nästa vecka ska ja in. Är nervös som bara den men ska få lugnade så hoppas att det ska gå bra. Så då får ni hålla tummarna för mig!Känner att min blogg blivit lite seg och tråkig på senaste. Ja orkar inte med den så mkt som det var förr :) Men ska försöka fixa med lite bilder och sånt roligt här i dagarna.

Presentation


Jag heter Sofia & är 26 år. Bloggar om allt som händer mig och min familj som består av 2 hundar & 6 katter!

Omröstning

Hur gammal är du?
 10-15
 15-20
 20-25
 25-30
 30 eller äldre

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se