*DixXon- Tv, film & mycket mer...*

Senaste inläggen

Av Sofia - 2 maj 2011 11:43

Enligt uppgifter ska Osama Bin Laden vara död. Finns t.o.m en bild på den döde terrorledaren... Men är det han? Ja tycker alltid sånt är lurigt! Man vet ju aldrig om de opererat någon att se ut som honom eller något annat fuffens... Men man kan ju alltid hoppas att han är död nu, finns ju säkerligen redan någon ny idiot som är redo att ta över!!


Läs mer här

ANNONS
Av Sofia - 2 maj 2011 11:37

Nej jag var tvungen att början jobba tidigare idag då chefen ska iväg på möte så fick ställa in tiden. Ska förhoppningsvis dit på fredag istället. trodde det skulle vara jätte gott väder idag men det blåser en hel del och inatt var det bara 1 grad ute 


Ska strax koka ägg och sedan åka till jobbet, förhoppningsvis blir det en del att göra idag! Vi har förresten hittat en till huggorm, men den var död. Någon av katterna som dödat den! Hoppas verkligen inte vi hittar fler nu för då blir ja riktigt orolig!

ANNONS
Av Sofia - 1 maj 2011 17:53

Ja fick faktiskt solat lite idag med trots att det nu nästan är molntätt! Känns väldigt bra att man fått lite färg. Ja om någon behöver det, man känner sig mycket fräschare med!


Idag har ja gjort klart, eller ja nästan i alla fall, sidan för butiken ja jobbar på! När den är klar så ska ni få se den :) Ja har även jobbat lite med asters.se! Ja har slarvat lite med film där på senaste för att ja inte haft så mkt tid men ska försöka att skärpa mig rejält! 


Nu ska vi till Hunnebo och tanka och handla lite, sedan kan ja tänka mig att det blir en del film tittande ikväll!

Av Sofia - 1 maj 2011 13:55

Ja i dagens Big Brother är alla nominerad och det tycker ja är bra, borde alltid vara så att folket får bestämma och inte dom där inne!


Vem tycker ni ska åka ut??


 

Av Sofia - 1 maj 2011 10:56

Ja då var det ännu en söndag som ska avklaras! Idag är det också väldigt fint väder så tror att det blir att sola lite idag med. Fick faktiskt en del färg igår på bröstet och ansiktet. Så underbart att slippa soleksemen som ja får hela sommaren, får passa på att sola nu :)


Vad har ni gjort denna helgen? Har inte fått gjort så mkt på min lediga helg, städade igår men annars har det varit väldigt lugnt!

Av Sofia - 30 april 2011 20:32

Ja har haft helt sjuk tandvärk idag... Den tanden de halv lagade som ska rotfyllas värker som bara den. Vaknade kl 8 imorse av det och haft värsta huvudvärken och då tandvärken sedan dess. När ja tog 3 ibuprofen så hjälpte det lite men inte borta helt. När ska denna värken ta slut och man kan få leva en dag utan ont???


SUCK SUCK SUCK!

Av Sofia - 30 april 2011 15:11

Äntligen har ja fått solat lite :) Imorse var ja faktiskt lite orolig för att det inte skulle bli så mycket solande då det blåste en del men nu är det helt vindstilla! Fick gå in en sväng för att städa men blir nog ut en sväng till strax :)


Ikväll blir det grillning och förhoppningsvis kan vi sitta ute på altanen, solen går ner ganska fort där och ännu är det inte riktigt så varmt så man kan sitta där men idag tror ja att det kan gå!


Vad gör ni i det fina vädret och vad ska ni hitta på ikväll??

Av Sofia - 29 april 2011 23:54

Måste erkänna att ja är lite trött, denna veckan har bara varit lite för mkt av allt. tacksam för att ja inte behöver upp tidigt imorgon och kan försöka slappa lite. Hoppas på väldigt bra väder så ja kan få sola lite ;)


Hoppas ni alla får en toppen helg!!  

Presentation


Jag heter Sofia & är 26 år. Bloggar om allt som händer mig och min familj som består av 2 hundar & 6 katter!

Omröstning

Hur gammal är du?
 10-15
 15-20
 20-25
 25-30
 30 eller äldre

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se