*DixXon- Tv, film & mycket mer...*

Senaste inläggen

Av Sofia - 29 april 2011 19:12

Nu är det fredagkväll och det känns väldigt bra! Detta är min lediga helg så nu hoppas ja verkligen på fint väder så ja kan sola hela helgen!!


Denna dagen har varit lite konstig, vill inte dela med mig av för mycket öppet så blir kanske mitt första "hemliga" inlägg som ni kan få läsa som läser min blogg annars. Skulle behöva bolla lite tankar med nån men inte öppet ifall fel person skulle läsa...Handlar om hus och hem, ledtråd!


Nu har ja tagit mig ett glas vin, känns skönt efter denna veckan. Tanden värker ännu från igår, helt sjukt ont och jobbigt var det. Vill helst aldrig mer tillbaka men har 3 tider till att avklara... får se om ja orkar med det. Rotfyllningen måste ju bli klar i alla fall..!


Nej nu ska ja fira att det är fredag! Vad ska ni hitta på ikväll??

ANNONS
Av Sofia - 28 april 2011 20:58

Först till tandläkaren 07.10 och där fick man lida lite grann idag kan ja lova!! Fy fan, när han sa att dom måste göra en sån sak till så ville ja nästan gråta. Ja orkar snart inte mer tandläkare! Jävla skit tänder 


Sedan var ja hos massören och hon gjorde tryckpunktbehandling, det gjorde grymt ont det med. Skönt när tryckte släpper men inte så skönt när hon skulle få bort det. Jag vill väldigt gärna ha ett bra huvud, rygg och tänder nu! Henne ska ja tillbaka till på måndag och tandläkaren onsdag. Inte får man nån trevlig ledighet från dom inte... 


Annars idag har ja jobbat och sedan hem för att äta lite sallad. Blev en riktigt lång promenix efter och sedan en varm dusch, känner mig lite piggare nu efter, tänk vad lite vatten och luft kan göra   

ANNONS
Av Sofia - 27 april 2011 10:45

Usch vad det händer hemska saker i världen och i Sverige för den delen. Ja läser Aftonbladet varje dag och det känns som det blir värre och värre saker. Nya stora pedofiler härvor, hemska mord, nu i dagar har ju någon försökt hänga en pojke på en campingplats. Var fan är världen på väg kan man fråga sig?? Förstår inte hur människor kan vara så elaka och göra såna här saker mot varandra!!


Om det är olyckor, typ som det som händer i Japan osv då finns det kanske inte så mycket vi kan göra men när det handlar om att vi människor skadar varandra, då är någonting väldigt fel!

Av Sofia - 27 april 2011 10:36

En dag närmare fredag! Vill verkligen ha fredag kväll nu och allt jobbigt ska vara över men ja får snällt vänta i 2 dagar till... Vet inte vad som hänt med mina hundar men de vill inte låta mig sova på morgonen, en stor del av det är väl att det är ljust ute nu. Ja har alltid varit väldigt beroende av sömn och har svårt att bryta det, speciellt nu med huvudvärken. Kanske är det lite mesigt men ja tror att kroppen mår bäst av rätt antal timmar sömn. Sen tror ja inte att alla mår bäst av pricka 8 h, vissa kanske har 7 och andra 9.


Ska strax iväg till jobbet! Igår gick det väldigt fort måste ja säga. Enligt vågen imorse har ja nu gått ner 1,3 kg men det lär väl ändras snart och gå upp. Helgen är alltid svår att hålla vågen nere... av nån konstig anledning ;) Speciellt den helgen man är ledig! Verkar som det ska bli sol både lördag och söndag, JIPPIE!   

Av Sofia - 26 april 2011 12:37

Ja då ska man iväg till jobbet och det känns ganska skönt att komma lite hemifrån, hundar är på mig som iglar ;) Idag ska vi försöka något nytt och det är att ha hundarna uppe på ett rum. Nova har lyckats smita varenda gång när dom är inne i datarummet och vågar inte stänga dörren ifall hon river på den så nu ska vi testa att ha dom uppe och med ett kompostgaller, håller tummarna för att det ska funka!


Hörs och ses kanske ikväll   

Av Sofia - 26 april 2011 11:46

Ibland känner ja liksom att ja vill på tok för mycket!


*Ja vill så gärna ut och resa, kanske blir det av en vecka till hösten när det lugnat sig på jobbet... Men samtidigt finns det nog säkert andra hål där vi behöver lägga pengarna.

*Ja vill så gärna få igång min lön som kommer om 25 dagar, har inte varit det samma utan att få en regelbunden lön och nu måste man vänta nästan en hel månad till!

*Ja vill så gärna få ut mina skattepengar, skulle verkligen behöva dom nu, hörde att det fanns något sätt man kunde få dom tidigare så mailade skatteverket men det är väl för bra för att vara sant. Varför får man inte bara pengar direkt??

*Jag vill så gärna gå ner i vikt men just nu känns det som att allt står stilla. Skulle verkligen behöva motionera mer men när ja kommer hem kl kvart i sju så måste ja börja med mat och är ganska trött i rygg och ben!


Några av dom saker som ja vill...

Av Sofia - 26 april 2011 11:14

Ja så känns det i alla fall. Ibland blir det bara lite för mkt och min hjärna går liksom inte bara att stänga av. Tur att man ska jobba idag och får annat att tänka på, längtar så tills tors och fre är gjorda för på torsdag ska ja först till tandläkaren och göra min andra del av rotfyllningen och sedan iväg och kolla min rygg. På fredag kommer det ytterligare en besiktningsman eller två  hit för  att kolla tvättstugan, är inte mkt för att vara själv med hundarna när det kommer folk man inte känner eftersom mina hundar skäller som bara den!!


Nu ska ja sluta klaga och fixa något att äta! Blir nog omelett för omväxlings skull  

Av Sofia - 25 april 2011 21:34

Team Gabriel var den absolut bästa kören som varit med i köslaget men tyvärr är Andreas lite kändare och med det kommer fler röster! Team Andreas var också bra men inte lika bra som Gabriels kör!


Såg ni? Och vem hejade ni på?


Nu ska ja snart se Big B och sedan upp i sängen och se en film! Helt slut i hela kroppen och min rygg har börjat ge sig igen... Hoppas det känns bättre imorgon!


Sov gott alla bloggisar!

Presentation


Jag heter Sofia & är 26 år. Bloggar om allt som händer mig och min familj som består av 2 hundar & 6 katter!

Omröstning

Hur gammal är du?
 10-15
 15-20
 20-25
 25-30
 30 eller äldre

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se