*DixXon- Tv, film & mycket mer...*

Direktlänk till inlägg 8 februari 2011

Dagens Tanke: Är det onormalt att vara kvinna & inte vilja ha barn?

Av Sofia - 8 februari 2011 12:56

För ganska längesen så hörde jag ett program på Rix MorgonSol som handlade om hurvida sig det är onormalt att inte vilja ha barn när man är kvinna eller man. De hade haft någon undersökning som visade att 40% tyckte att det är okej när män inte vill ha barn och att typ någonstans under 10% tyckte det var okej när kvinnor inte vill ha barn. Men vad fasen är skillnaden? Varför är man mer onormal när man är kvinna om man inte vill ha barn?!


Ja vill jätte gärna ha barn, men ja har valt att vänta. Visst hade jag kunnat ta hand om ett barn men ja har inte velat. Vissa människor är inte gjorda för  att ha barn tror ja och då är det väl bra att de inte skaffar. Finns så otroligt många där ute som inte borde ha skaffat barn överhuvudtaget!!


Ja tycker det är modigt att säga att man inte vill ha barn om man inte vill det, många skaffar ju bara för att alla andra gör det. Ett barn tycker ja är något man ska vänta på tills man är 100% mogen och redo för det!


Dagens lilla tanke...

 
 
Cecilia

Cecilia

8 februari 2011 14:26

Verkligen inte onormalt, kan vara jävligt klokt faktiskt. Något MÅNGA seriöst borde överväga =)

Hehe ja, de är samma här. Rensar alltid ut massor.

http://www.ceciliadarling.se

 
Danne

Danne

9 februari 2011 09:22

De föds allt för många barn till föräldrar som aldrig borde ha barn.
Många tänker inte på ansvaret de innebär att ha barn utan ser ofta bara till sig själv.
Grejen är ju den att när man väl får barn så bör ju barnet alltid komma i första hand och man får prioritera sig själv på ett helt annat sätt än tidigare. Tror många har väldigt svårt för detta, alltså är man inte mogen för att ha barn.
Blir så förbannad när man ser barn som far illa, som har idioter till föräldrar. Och så vet man att de finns dom som skulle göra vad som helst för ett barn men som kanske inte kan få egna.
Stort och intressant ämne de här.
Skrev lite om de i min blogg tidigare, om rätten att skaffa barn.
Skriv fler inlägg runt de här och lägg en länk på tex Familjeliv så har du snart en massa besökare :)

http://danneking.bloggplatsen.se

Sofia

9 februari 2011 13:26

Vissa människor borde tvångs kastreras, så är det bara! Såg på det där programmet jail som går nattetid i förgår. En tjej där som var gravid, hög och full! Fan att såna människor ska ha barn, barnen bli ju förstörda innan de ens är födda!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 27 september 2012 15:08

Ja bloggar på en annan adress just nu, besök mig gärna där      http://bian.bloggplatsen.se ...

Av Sofia - 29 mars 2012 10:55

Känner att mina rubriker inte är allt för roliga men det e ju sanning i alla fall!   Igår var ju min ledig onsdag o ja gjorde stan med Matilda. Fick köpt allt ja vill ha till huset: Hylla till källaren, lampa, svartatavlanfärg, mörkläggninsgardiner o...

Av Sofia - 28 mars 2012 11:44

Varför i helsike e inte vädret bra idag då?? Så typiskt när ja hade tänkt greja på utsidan lite... Man får ta alla dagar man kan för sånt när man har hus :) Om en stund ska ja åka in o handla shoppa lite saker till huset. Sov första natten med en ny ...

Av Sofia - 27 mars 2012 11:53

Idag är det tisdag o imorn är ja ledig :) Ska nog åka in till Torp köpcentrum och handla lite saker till huset, man får passa på när man precis har fått lön! Börjar ett idag, ja hoppas det e lika fint väder imorn. Idag har ja fått röjt upp lite i käl...

Av Sofia - 22 mars 2012 20:57

Har varit så där sjukligt trött i tre veckor nu, varken ja sover eller inte så e ja trött. Är nog bara i en dålig period! Trött ikväll med men ska se Revenge nu som är min nya favoritserie :) Imorn är det fredag å det e sjukt skönt att det snart blir...

Ovido - Quiz & Flashcards