*DixXon- Tv, film & mycket mer...*

Senaste inläggen

Av Sofia - 10 januari 2012 13:47

Hemma är det nu ungefär 1 dm snö, ja ville ha snö i december men nu hade ja gått och väntat på vår och lite skön sol :) Ja hoppas verkligen januari och februari går snabbt. Min chef ska till Thailand hela februari så då jobbar ja själv i butiken i 4 veckor 


Igår hade ja verkligen en sån där depp kväll, idag känns det bättre! Stort steg att gå isär från någon som man varit med i så många år, vi träffades närja var 17 och nu är ja snart 27! När nåogt sånt här händer så vet man verkligen vilka som är ens riktiga vänner och vilka som man lika gärna kunde varit utan, det absolut värsta är dom som man själv ställt upp för i vått och torrt men som sedan inte ställer upp tillbaka. Alltså ibland krävs det bara ett sms eller ett samtal för att man ska känna att dom bryr sig men när man inte ens får något då kan man lika gärna göra sig av med dom kompisarna!

ANNONS
Av Sofia - 9 januari 2012 16:34

Denna helgen måste ha varit en av dom bästa helgerna ja haft på länge... Så skönt att man kan få en helg där allt bara känns bra. Kusinträffen på lördagen var toppen bra :) Så roligt att träffa alla kusiner, vi har alltid så kul ihop men träffas tyvärr inte så jätte ofta!


Idag har ja varit på banken igen, nu ska dom kolla alla pappren och så sedan bestämma om ja får ha kvar huset själv, ja hoppas VERKLIGEN det. Annars skulle livet vändas upp och ner ganska rejält!


Hoppas ni haft en toppen helg! :)

ANNONS
Av Sofia - 4 januari 2012 13:28

Det gick faktiskt ganska bra ändå :) Inte 100% att ja kan ha kvar huset men 80%, om min mamma vill stå som låntagare på topplånet. Vill i alla fall testa och se om det kan gå! Vill inte bara ge upp mitt hus utan nån "kamp"! Så tack för att ni höll tummarna, det hjälpte nog :)


Var på vårdcentralen igår igen, fick nya mediciner men hör fortfarande inget att trumhinnan sprack. Så typiskt och så tråkigt, ska jupå kusinträff som ja sett framemot så mycket på lördag men det ska nog gå :)

Av Sofia - 3 januari 2012 11:16

Känns inte så jätte bra att gå till banken bara efter ett halv år och prata bolån igen men vad ska man göra. Man måste ta tag i vissa saker och detta är en sån sak. Jag villverkligen inte behöva flytta och detta är mest pga av djuren, dra med dom runt en gång till, hitta en lägenhet där men ens kan ha djur, är svårt bara det!


Så idag får ni hålla tummarna för mig!!

Av Sofia - 2 januari 2012 21:34

Jag börjar bli förbaskat trött på alla skit år jag haft nu, nu vill jag ha en förändring och därmed basta! Så nu är ja helt plötsligt singel, efter 9 år fram och tillbaka är det slut igen. Det var jag som tog beslutet och jag känner att trots att det kommer bli ASA jobbigt så känner jag mig faktiskt ganska trygg med mitt beslut! Jag vet vad jag villi livet och nu ska ingen längre kunna stoppa mig, så är det bara!


Så nyårslöftet till mig själv i år: Se fan till att göra 2012 till det bästa året på länge!!!


Sedan är ja väldigt ledsen att ja inte bloggat på länge, har som sagt varit en del här hemma. Julen blev super bra och nyår med! Satan va glad ja är för mina vänner alltså, tänk att människor kan stödja andra genom att bara vara där!


För övrigt så ska ja skriva mer i bloggen nu, känner mig redo för lite nytt spännande bloggande 2012 ;)


Hade ni en bra jul och bra nyår?

Av Sofia - 19 december 2011 15:49
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Sofia - 19 december 2011 15:45

Då var kaminen insatt och eldad i, det är verkligen sjukt mysigt! :) Önska dock att det inte blivit så dyrt men försöker att inte fundera på det mer. Man måste njuta lite också! Idag är det måndag och bara 5 dagar kvar till, fasen så fort det går alltså. Tycker det känns som november fortfarande! Ja har inte direkt någon julstämningskänsla heller, hoppas det kommer snart :)


Vad ska ni göra på julafton?

Av Sofia - 16 december 2011 07:38

Ja då har man stått upp tidigt för att sotaren ska komma och besikta nya kaminen... Han är sen också, typiskt! Ja är inte mkt av en morgon människa måste jag erkänna :) Så blir att somna om när han är klar, jag hoppas verkligen att det går bra nu så inget är fel!


Ser fram emot Svenska Hjältar galan ikväll, ska bli kul att se :)

Presentation


Jag heter Sofia & är 26 år. Bloggar om allt som händer mig och min familj som består av 2 hundar & 6 katter!

Omröstning

Hur gammal är du?
 10-15
 15-20
 20-25
 25-30
 30 eller äldre

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se