*DixXon- Tv, film & mycket mer...*

Senaste inläggen

Av Sofia - 18 juli 2011 16:55

Idag är min ledig måndag och lite nytta har man fått gjort! Också insett att det hänt något med tvättmaskin så vattnet inte blir varmt :(


Har idag tagit med sambon (som har semester i 5 veckor=fusk) till Kungshamn där vi gjorde ärende och åt pizza :) Har även varit på tippen och slängt lite skit, skönt för allt som är gjort när flytten närmar sig, idag är det 28 dagar kvar :)


Slängde idag ihop en v5 lapp (hästar) och vann 800 kr, blev väldigt glad när ja startade upp atg:n :) Lite extra pengar är alltid skönt!


Det är nog det som hänt idag, vad har ni gjort? Har någon bra väder, här är det sol/moln men blåser halv storm!

ANNONS
Av Sofia - 15 juli 2011 11:26

Kommer verkligen inte på något alls att skriva idag... Det är fredag och ja ska jobba, jobbar även lördag och söndag så blir en lugn helg för mig. Är helt slut men vet inte varför. Var väldigt mycket på jobbet igår och sov dåligt så beror nog på det.


Rolig ja var idag då :)

ANNONS
Av Sofia - 14 juli 2011 12:26

Imorse stod ja upp kl 10 (tidigt för att vara ja) och gick ut med hundarna, sedan cyklade jag 20 min på motionscykel, detta kanske låter lite för er men ja är otroligt otränad och blir lätt rastlös, räknade sekunderna hela tiden. Så 20 min är mkt för mig :)


Sedan lång dusch, städat u8ndan lite här hemma och ätit 2 ägg. Till lunch idag blir det sallad. Igår ja ja två långa promender, så nu är det förändring som gäller!


Nu ska ja strax iväg till jobbet! :)

Av Sofia - 13 juli 2011 11:52

YES! Det blev bra väder på min lediga dag. Känns väldigt bra! Borde inte alls sitta här vid datorn egentligen men :) Ska dra ut och pressa lite  


Av Sofia - 12 juli 2011 12:00

Känns alltid som ja har så otroligt mycket att göra. Känner alla så? Ja kan aldrig slappna av längre... Kanske för att man har 2 hundar som är alldeles för energirika och 6 katter, katterna klara sig dock ganska bra själva! Imorn är ja ledig och ändå är hela dagen uppbokad. Får försöka få lite lugn på kvällen i alla fall...


Ser så framemot brevet om infon med fadderbarnet på posten :) Och om 35 dagar får vi nyckeln till huset! :) JIPPIE! Vill bara att tiden ska gå fortare!

Av Sofia - 11 juli 2011 12:06

Ja 20 min senare än sist inlägg så "är man med fadderbarn!" Glad att ja äntligen tog tag i det och slutar att bara tänka på det. De flesta av oss har 200 kronor över i månaden och det för dom pengarna kan man hjälpa en annan människa att överleva, det blir alltså ca 6,6kr om dagen!!


Jag valde barnfonden, tyckte de hade bäst info om allt man kan tänka sig att vilja fråga. Besök dom du med och bli fadder här!


Nu ska ja slänga ihop lite frukost och sedan iväg till jobbet!

Av Sofia - 11 juli 2011 11:40

Det är så jävla sjukt att en 7 åring har blivit knivdödad. Antar att ni läst men fy fan säger ja bara. Hur kan något sånt här få hända? Igår blev även en 2-årig flicka ihjälkörd av en rattfyllerist, vart är världen på väg egentligen? Såg bilder på en liten tjej på Aftonbladet som svälter ihjäl i Afrika, hennes hud lossnar, finns ingen mat och inget vatten!!! Fan va man skäms att man klagar ibland!!!!


Ja ska nu in och skaffa mig det där fadderbarnet, ja hoppas ja väljer "rätt" organisation!

Av Sofia - 10 juli 2011 17:54

Hade verkligen en toppen kväll igår, massa gott grillat och sedan sällskapspel! Super mysigt! Idag har ja och sambon varit i Hamburgsund och träffade mammaoch hennes gubbe över en fika vid sjöboden. Ibland förstår man hur tur man har som bor på västkusten :)


Nu tvättar jag och ska strax göra kvällsmat, kycklingwraps med currydressing, MUMS! Helt sjukt att ja efter 12 år börjat äta kyckling igen men men ibland måste man ändra sig.


Har ni gjort något kul i helgen?! Ja sörjer att mina lediga helg snart är slut!

Presentation


Jag heter Sofia & är 26 år. Bloggar om allt som händer mig och min familj som består av 2 hundar & 6 katter!

Omröstning

Hur gammal är du?
 10-15
 15-20
 20-25
 25-30
 30 eller äldre

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se