*DixXon- Tv, film & mycket mer...*

Alla inlägg under juli 2011

Av Sofia - 7 juli 2011 11:06

Ja såg verkligen inte framemot handledarkursen igår, ja hatar att sitta still så länge och varmt som attan var det! Visst det var många bra tips och så men 2 h hade lugnt räckt! Skönt att det är gjort & klart! Nu ska bara pappren in som kommer på posten och sedan kan vi tuta och köra 


Längtra verkligen till fredag kväll, har ledig helg och känner att det behövs! Får inte gjort något här hemma när man kommer hem halv åtta.  Idag är det exakt 40 dagar till vi får nyckeln till huset, längtar!!! Då ska ja ta några semester dagar med så vi kan renovera och flytta på, blir inga "lugna" semester dagar inte 


Molnigt idag men värmen är kvar, lite åska kanske skulle hjälpa och lite regn skulle inte skada för naturen tror ja!

ANNONS
Av Sofia - 6 juli 2011 12:16

Eller ja spännande och spännande... Ska först jobba och sedan ska ja och min sambo på övningskörningskurs som vi ska gå så att han ska börja övningsköra med mig! :) Skulle känns otroligt bra om han hade fått ett körkort så ja slipper köra överallt, han har många år att ta igen då ja ska sitta bredvid och lata 


Men som sagt, först jobb! Kursen ska ta 3 h, det e fasen inte klokt! Förr körde man ju bara med någon som haft körkort x antal år, mycket lättare så!

ANNONS
Av Sofia - 5 juli 2011 12:27

Skrev ett långt inlägg som sen försvann! SUCK! Hinner inte skriva ett nytt för ska iväg till jobbet s får skriva något när ja kommer hem!  

Av Sofia - 5 juli 2011 12:24

Känner att mina dags rubriker typ tisdag, fredag inte är så kul men fantasin är på låg nivå just nu :) Ska strax iväg till jobbet, tänkte slänga vägen om bolaget och hoppas att det inte är 3 miljoner folk där, hatar att bo i en sommarstad egentligen, mysigt på ett sätt men tröttsamt på ett annat! Ja tror ja är en av dom få som längtar till augusti, största anledningen till det är ju att vi då flyttar :)


Har förresten glömt berätta för er att sist helg åt vi egna potatisar, jordgubbar och sockerärtor! Var otroligt goda. Hemmagjort eller ja hemmasått smakar nog alltid lite godare tror ja! Bildbevis kommer!


Mulet idag men det känns ganska skönt, säkert mycket att göra på jobbet! Ha en toppen dag alla bloggers!

Av Sofia - 4 juli 2011 14:39

Saker man inte förstår sig på. I alla fall oftast. Igår pratade jag med en gammal vän, inte pratade med henne på flera år. Hon berättade lite snabbt om sitt liv och ja, om mitt. Det frösta ja berättar om är mina 2 hundar och 6 katter. Alla reagerar alltid olika på när ja säger det men de flesta säger typ: Herregud, 6 katter! Ingen reagerar på hundarna men det är dom som är jobbigast, om man nu kan säga så. Katter är min grej, hundar är min sambos. Livet utan katter skulle inte fungera! Katter är egna och går kanske inte fullt att lita på men det är det ja gillar, ingen kan sätta sig på en katt, en katt går sin egen väg!


Igår insåg ja i alla fall, att sånt vi inte gillar är sånt vi inte förstår oss på. Människor som inte förstår sig på katter säger att dom avskyr katter. Det gäller inte bara katter utan allt. Såna som har emot ex. invandrare, homosexuella, dom har ju emot dom för att dom inte förstår deras sätt att vara och oftast vil dom nog inte förstå heller!


Ja hade aldrig kunnat leva utan mina katter! Det bästa ja har 


     

Av Sofia - 4 juli 2011 14:11

Låg ute och solade i ungefär en halvtimme men sedan blev det för varmt. Gick in och satte på en tvätt, sedan var ja för trött för att göra något mer!! Suck vilken klibb värme!!


Hundarna ligger utslagna på golvet, funderar på om man ska sammanstråla med dom, on the floor :)

Av Sofia - 4 juli 2011 11:46

I natt har det varit helt avskyvärt varmt! Kan det inte bara komma lite åska och sedan är den tryckande värmen borta??!!


Denna helgen har varit väldigt bra. I fredags var det hemmamys som gällde och i lördags var ja ute med jobbet på Harry´s i Kungshamn. Super god mat och massa goda drinkar slank ner! :)


Igår var ja lite halv slapp och idag är ja ledig. Ska sola lite tänkte ja och sedan städa lite. Blir rörig efter en del dagar :)

Av Sofia - 1 juli 2011 11:39

Då var det fredag och idag börjar vi vårt sommarschema vilket betyder att ja jobar till klockan 19 istället för 18. Känns så där att det just ska börja på en fredag ;) För övrigt har ja sovit grymt dåligt i tre dagar nu, någon annan som inte kan sova i värme? Det är 100 grader i vårt sovrum! Helt hopplöst. Fönstrena öppna men det hjälper inget, har även en fläkt som hjälper lite men den låter så mkt! Ska inte klaga på värmen men räcker att det är varmt på dagen så skulle det kunna vara kallt på natten :)


Nej nu ska ja kolla igenom helgens trav och sedan käka och sedan jobb! Hoppas ni får en toppen fredag!

Presentation


Jag heter Sofia & är 26 år. Bloggar om allt som händer mig och min familj som består av 2 hundar & 6 katter!

Omröstning

Hur gammal är du?
 10-15
 15-20
 20-25
 25-30
 30 eller äldre

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se