*DixXon- Tv, film & mycket mer...*

Alla inlägg under juni 2011

Av Sofia - 8 juni 2011 11:07

Igår var vi och skrev på pappren på huset och det innebar också att vi snart är husägare :) Känns väldigt bra! Men så idag, klart något ska förstöra det... Så har vår hyresvärd mailat och säger nu att dom ska lägga ut huset till försäljning NU, och ja måste säga att vi inte har tid att städa extra och fixa allt på utsidan! Får måttlig panik och vet nästan inte var ja ska ta vägen....!


Dom kan ju inte bara komma hit när hundarna är här, det går bara inte! FAN OCKSÅ!!


Usch kan inte skriva nåt annat jst nu för är lite upprörd...!

ANNONS
Av Sofia - 7 juni 2011 11:32

Tycker det är obehagligt varmt och har därför också sovit dåligt! Klibbig värme är inget ja vill ha, då tar ja hellre kyla! Idag börjar ja jobba klockan 13 och innan dess vet ja inte riktigt vad ja ska hitta på. Blir att äta någon frukost. Mår inte alls bra idag, kan inte riktigt säga varför. Är också orolig för att lämna hundarna om det blir åska, dom gillar inte det särskilt mycket och kommer skälla massa!


Känner att ja kanske borde fixa i trädgårdslandet men värmen är just nu för klibbig och ja vill inte greja där själv då det varit mycket huggormar. Iris blev ju biten en dag och den skyldiga hittade vi igår, död och sönder riven så hon kämpade i alla fall emot!


Hade ni också åska igår?

ANNONS
Av Sofia - 6 juni 2011 11:43

Simon var absolut bäst kille att vinna Big Brother! Ja tror verkligen att han har varit sig själv hela tiden. Jag har inget emot dom andra två men Simon var ändå liksom bäst på nåt vis. Håller med Simon om att Peter var lite annorlunda de sista dagarna, han var roligare för att han ville har fler röster, han borde ha varit roligare hela tiden, då kanske han hade haft en större chans!


Så Grattis Simon i alla fall! Tyckte ni att rätt person vann?

 

Av Sofia - 3 juni 2011 11:03

Denna helgen har ja bytt för att få vara ledig en helg och det känns bra! Ja har jobbat många lördagar nu och behöver hitta på något. Troligtvis blir det att åka till Camilla i Kungälv och hitta på något skojigt. Sitter verkligen och väntar på att skattepengarna ska dyka upp men sån tur har man väl inte än?! Hörde att vissa förra året fick första veckan i juni...


Nu ska ja slänga i mig en macka och sedan åka till bolaget i Kungshamn... hoppas inte där är för mkt folk! Är ju långhelg och då kommer alla badj*vlar hit och tar över stället :(


Ha det bäst alla... PS. Idag är det grymt varmt ute!

Av Sofia - 2 juni 2011 18:28

Ja börjar bli måttligt trött på allt tjat om Kungen och allt han gjort. Fattar int varför inte han får gå på strippklubb som alla andra män får??!! Vad handlar det om egentligen? Han är väl inte mer än människa och har väl samma behov som alla andra. Tycker väldigt synd om barnen och Sylvia när allt skrivs så där.


Låt kungen göra han va vill, han är vuxen nog att bestämma själv!! Kanske borde media fokusera på viktigare saker än honom!

Av Sofia - 1 juni 2011 13:46

Ja då var man 26 år idag då :) Känns egentligen inte alls kul att fylla år längre, man blir ju bara äldre! Men men vad ska man göra ;)


Nu har ja städat, bakat och solat lite. Denna dagen brukar alltid vara fint väder och så även idag. Hundarna har även fått sig ett bad, det var behövligt. Nu luktar dom gott och pälsen är ren och fin. Dom blir aldrig smutsiga nästan men ändå skönt att ge dom ett bad då och då.


Så nu väntar ja bara att min mamma ska komma och senare kommer min bror med. Blir inget kalas så men har bakat choklad muffins och morotskaka i alla fall, tårta är inget för mig!

Ha en bra och solig dag alla   

Presentation


Jag heter Sofia & är 26 år. Bloggar om allt som händer mig och min familj som består av 2 hundar & 6 katter!

Omröstning

Hur gammal är du?
 10-15
 15-20
 20-25
 25-30
 30 eller äldre

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se