*DixXon- Tv, film & mycket mer...*

Alla inlägg under juni 2011

Av Sofia - 20 juni 2011 14:52

Ser du mycket på film och vill vara med att skriva recensioner ti8ll min hemsida?! Ja har en hemsida som heter Asters.se som ja håller på att bygga upp från grund. Basen till sidan är klar men nu behöver ja hjälp från en till som gillar att se mkt på film och som hänger med i filmsvängarna!


I början jobbade ja väldigt mycket med sidan men eftersom ja nu började jobba mer på mitt "vanliga" jobb så hinner ja inte så mkt som ja önskar. Ålder på dig spelar ingenr oll, bara du gillar blandade typ av filmer och kan få ihop en bra recension! Är du sugen på att vara med så skriv bara ett inlägg här och din kontakt info så hör ja av mig! Kolla gärna in sidan först så du vet ungefär vad som gäller med recensionerna.


www.asters.se

ANNONS
Av Sofia - 20 juni 2011 14:44

Jag vill verkligen ha en Ziperall men vet inte om ja borde lägga ner pengar på en sån, tycker dom ser så grymt sköna ut och dom är snygga också!! Vill verkligen ha en!! Ska suga på saken en stund och se hur det blir 


Denna kostar i alla fall bara 599:-


 

Ziperall

ANNONS
Av Sofia - 20 juni 2011 13:58

Ja har alltid varit en sån som inte är nöjd med min kropp, kommer ihåg när ja var 17 år och var SÅÅÅÅ missnöjd. Åt knappt något och gick aldrig upp ett hekto ens. Jag var verkligen fin då, hade egentligen en perfekt kropp men det fattade ja inte då! Nu typ, 10 kg upp så är kroppen såklart större men på något sätt mår ja inte lika dåligt! Nu känner ja mer att visst kan ja gå ner men ja är ändå ganska nöjd (några kilo ner skulle inte skada) Ja jämförde alltid med andra förr men nu inser ja att ja har inte en sån typ av kropp, vissa är ju smala och slanka av naturen, de kan inte gå upp. Ja tänker inte träna ihjäl mig och inte äta det ja vill bara för att andra ska tycka och tänka.


Nu när vi gått på Atkins, slutade för några veckor sedan så gick vi inte ner så mkt men man kände att man mådde lite bättre och var piggare och det borde ju också vara något att kämpa för!


Huvudsaken borde vara att man är nöjd själv!

Av Sofia - 20 juni 2011 13:18

Äntligen en ledig dag där ja inte har massa inplanerat! Håller på och tvättar en tvätt och städar lite. Ikväll kommer mamma och bror och ska grilla. Tänkte sola lite men varje gång ja går ut så kommer det något moln och förstör :)


Snart är det midsommar och juni är snart slut... Fattar inte att det kan gå så fort. Redan en månad sen vi bestämde oss för huset! Tiden går sjukt fort!


Vad ska ni hitta på för kul i midsommar?

Av Sofia - 18 juni 2011 15:48

Idag var det faktiskt ganska skönt ute och ja tänkte sätta mig i solen en sväng när ja kom hem men då går solen i moln, precis när ja slutar jobba! Jädra skit sol!


Så nu e ja lite små sur måste ja erkänna! Får väl städa eller nåt istället :(


Ikväll är det travet som gäller, börjar 20.00 idag och går hela kvällen! Tror ja börjar bli lite av en travnörd!   

Av Sofia - 17 juni 2011 18:59

Ja då är det fredag kväll och ja är väldigt glad att ja är hemma från jobbet, har mått väldigt konstigt idag. Tror nerver ligger och klämmer i ryggen och det gör att ja mår väldigt konstigt, svårt att förklara. Så glad för att vara hemma nu!


Ikväll blir det att äta tacos och ha hemmamys, jobbar denna helgen med men börjar i alla fall kl 12 :)


Vilket skit väder det är alltså! Ja vill ha sol!!

Av Sofia - 15 juni 2011 12:19

Dessa dagarna har varit väldigt mycket att göra måste ja säga, ja skulle nog behöva en paus ganska snart. Jobbar halva lördag och sedan ledig söndag i alla fall. Då ska det vilas!


Igår var ja med mamma in till Göteborg och efter hennes läkarbesök gick vi på Ikea. Tror aldrig ja handlat så lite där :) Typ nägra ljuslyktor och kuddar. Ja hade ingen shopping lust, känner att det blir roligare att handla när vi flyttat och har vårt eget! Idag har ja varit på massa ärenden och sedan träffade ja tjejen ja ska vara kontaktperson för. Kändes väldigt bra, hon verkade vara en go tjej! Ska bli spännande att börja med det!


Ledsen att ja slarvat med bloggningen, känns som det mesta just nu går före datorn! Hoppas ni alla där ute har det toppen bra, här hoppas vi på att sommaren snart ska dyka upp  

Av Sofia - 10 juni 2011 19:43

Har sedan i förrgår varit jätte dålig i magen, vill bara att det ska försvinan nu, gillar verkligen inte magont alls! Har idag jobbat och varit hos tandläkaren, borde nog ha dragit tanden istället för har skit ont och den är inte klar alls, undrar om det är normalt att vara hos tandläkaren 5 ggr för en rotfyllning?! SUCK säger ja bara!!


Nu ska ja se på Talang och hoppas att mag ontet går över! Kommer svara på era kommentarer imorn för orkar inte just nu... Hoppas ni har överseende med min slapphet ;)

Presentation


Jag heter Sofia & är 26 år. Bloggar om allt som händer mig och min familj som består av 2 hundar & 6 katter!

Omröstning

Hur gammal är du?
 10-15
 15-20
 20-25
 25-30
 30 eller äldre

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se