*DixXon- Tv, film & mycket mer...*

Alla inlägg under maj 2011

Av Sofia - 2 maj 2011 12:01

Nu har det kommit upp nya filmer på Asters.se glöm inte kika in dom :=)*Veckans Nykomling - The Rite*

Michael reser till Rom för att gå en utbildning i exorsism, i början tror han inte alls på det utbildningen ger honom men när en vän drabbas kanske han kommer ändra uppfattning...


Läs mer om filmen


Med bl.a Med bl.a: Anthony Hopkins, Colin O'Donoghue

*Veckans Gamling - The Proposal*

Vad skulle du göra om du har ditt drömyrke och helt plötsligt måste utvisas för att du brutit mot lagen genom att lämna landet utan att du har arbetstillstånd? Jo du skulle kunna ta hjälp av din sekreterare...


Läs mer om filmen


Med bl.a Sandra Bullock, Ryan Reynolds

ANNONS
Av Sofia - 2 maj 2011 11:43

Enligt uppgifter ska Osama Bin Laden vara död. Finns t.o.m en bild på den döde terrorledaren... Men är det han? Ja tycker alltid sånt är lurigt! Man vet ju aldrig om de opererat någon att se ut som honom eller något annat fuffens... Men man kan ju alltid hoppas att han är död nu, finns ju säkerligen redan någon ny idiot som är redo att ta över!!


Läs mer här

ANNONS
Av Sofia - 2 maj 2011 11:37

Nej jag var tvungen att början jobba tidigare idag då chefen ska iväg på möte så fick ställa in tiden. Ska förhoppningsvis dit på fredag istället. trodde det skulle vara jätte gott väder idag men det blåser en hel del och inatt var det bara 1 grad ute 


Ska strax koka ägg och sedan åka till jobbet, förhoppningsvis blir det en del att göra idag! Vi har förresten hittat en till huggorm, men den var död. Någon av katterna som dödat den! Hoppas verkligen inte vi hittar fler nu för då blir ja riktigt orolig!

Av Sofia - 1 maj 2011 17:53

Ja fick faktiskt solat lite idag med trots att det nu nästan är molntätt! Känns väldigt bra att man fått lite färg. Ja om någon behöver det, man känner sig mycket fräschare med!


Idag har ja gjort klart, eller ja nästan i alla fall, sidan för butiken ja jobbar på! När den är klar så ska ni få se den :) Ja har även jobbat lite med asters.se! Ja har slarvat lite med film där på senaste för att ja inte haft så mkt tid men ska försöka att skärpa mig rejält! 


Nu ska vi till Hunnebo och tanka och handla lite, sedan kan ja tänka mig att det blir en del film tittande ikväll!

Av Sofia - 1 maj 2011 13:55

Ja i dagens Big Brother är alla nominerad och det tycker ja är bra, borde alltid vara så att folket får bestämma och inte dom där inne!


Vem tycker ni ska åka ut??


 

Av Sofia - 1 maj 2011 10:56

Ja då var det ännu en söndag som ska avklaras! Idag är det också väldigt fint väder så tror att det blir att sola lite idag med. Fick faktiskt en del färg igår på bröstet och ansiktet. Så underbart att slippa soleksemen som ja får hela sommaren, får passa på att sola nu :)


Vad har ni gjort denna helgen? Har inte fått gjort så mkt på min lediga helg, städade igår men annars har det varit väldigt lugnt!

Presentation


Jag heter Sofia & är 26 år. Bloggar om allt som händer mig och min familj som består av 2 hundar & 6 katter!

Omröstning

Hur gammal är du?
 10-15
 15-20
 20-25
 25-30
 30 eller äldre

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se