*DixXon- Tv, film & mycket mer...*

Alla inlägg under januari 2011

Av Sofia - 13 januari 2011 22:40

Ja vinnaren av denna Veckans Blogg tävlingen blev Skumtomten!!! Nu vet inte ja vad vinnaren heter så hon får heta som på bloggen :)


Grattis till dig och din blogg! Det va många röster denna gången  och det stod länge lika men på slutet va det Skumtomten som segrade!


 

ANNONS
Av Sofia - 13 januari 2011 14:29

Tänkte visa er några av bilderna som jag tog på huset vi ska flytta till :) Det här är bara lite av huset men ni kan ju se lite hur det ser ut! Ni får inte titta på gardiner och sånt nu, bara helheten :)           KöketHuset från utsidan


Balkongen uppe


Sovrum uppe


Balkongen från nersidan

ANNONS
Av Sofia - 13 januari 2011 14:21

Bäddning, diskning, dammsugning och svabbat hela lägenhet, KLART! Alltid så jädra skönt när sånt är gjort. Nu ska jag spela två sit&go och spela ska ja traska ut med hundarna i solen.


Vad gör ni en dag som denna? Har ni underbart väder som vi?

Av Sofia - 13 januari 2011 12:21

Ja då var det torsdag igen och denna helgen är min jobb helg så imorn ska ja jobba :) Känns skönt att komma ut på nåt då man ju mest sitter framför datorn när man är ledig. Just nu sitter jag och spelar poker men ska strax börja att städa!


Vilket underbart väder med sol idag, försökte suga åt mig lite d-vitamnier när vi var ute på promenix   

Av Sofia - 12 januari 2011 22:57

Gud va dramatsisk den rubriken lät ;) Ja nu borde ja säga att ja snart ska sova men så vet ja att det inte blir. Sover aldrig normalt nu för tiden och idag har ja knappt gjort nån nytta heller! Skickat in en arbetsansökan och diskat typ... Imorn ska ja städa lite men orkade inte idag :)


Ska ut med hundarna och kissa dom med innan det e dags att hoppa i sängen! Hoppas inte ja möter nån granne som ska pika nu, då blir det troligtvis mord på Skyttevägen ;)


Natti natti alla bloggers!


Ps. Glöm inte att rösta på Veckans Blogg

Av Sofia - 12 januari 2011 22:11

          Nova, Eddie och Iza

  


Elvis & Iris


Meya & Wilda


Selma visar hur morgon streching går till ;)

Av Sofia - 12 januari 2011 20:17

Alltså jag blir så trött på att alla alltid måste lägga in en kommentar att ja har många djur! Egentligen tar ja inte åt mig men är bara så trött på det! Kan inte ja få ha så många djur ja vill utan att någon måste påpeka det. Ex idag när ja skulle ut med hundarna så mötte ja en granne:


Är du ute och går zoo:t igen?? Ska ja då säga: Ligger dig fru bakfull idag igen eller har hon krockat med bilen nu igen??


Sedan när vi skulle gå eftermiddagsturen då möter ja en annan granne: Är du ute med hela kenneln idag? Ska ja då säga: Har du inte fått barn eller man än? Inte ens det lyckas du med loser kärring!!


Nej klart ja inte säger det men ja skulle gärna vilja får då kanske de hade kunna hålla sina munnar stängda. Blir så trött på alla som ska påpeka saker hela tiden! Säg hej, det räcker!

Av Sofia - 12 januari 2011 20:05

Eftersom det bara var 2 av finalisterna som följde "reglerna" alltså länka i ett inlägg till min blogg så står det nu mellan dom två!


Här kommer dom, Röst regler:

1. Du måste ha en godkänd blogg adress för att rösta, andra röster tas bort

2. En röst per blogg

3. Skriv siffran på den blogg du röstar på

4. Man får rösta på sin egna blogg och man får självklart göra reklam för tävlingen i sin egna blogg.

5. Röstningen avslutas torsdag kl 21.00


Lycka till finalisterna!


1. Elin

 

2. Skumtomten

 

Presentation


Jag heter Sofia & är 26 år. Bloggar om allt som händer mig och min familj som består av 2 hundar & 6 katter!

Omröstning

Hur gammal är du?
 10-15
 15-20
 20-25
 25-30
 30 eller äldre

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se