*DixXon- Tv, film & mycket mer...*

Alla inlägg under april 2010

Av Sofia - 27 april 2010 20:20

Idag var inte morfar vaken något... det va lite synd. Han vaknade i nån minut och sa att de nog har sömnmedlel i maten. Fast han hade inte ätit så, mormor sov med när vi kom och hon va så yr. Visste inte var hon va eller nåt, usch som man kan bli när man blir gammal alltså. Knappt så hon mindes oss... :(

ANNONS
Av Sofia - 27 april 2010 19:48

Ikväll är det Ugly Betty och jag behöver väl inte påminna er om att det är sista säsongen nu :( Jag har sett ifrån början och tycker att det på senaste gått lite neråt så att säga. Det finns inte så mycket kvar det kan handla om känns det som.


Hoppas i alla fall att det kommer bli en bra sista säsong :)

ANNONS
Av Sofia - 27 april 2010 18:10

Nu äntligen har ja fått sett denna... Och ja blev faktiskt positivt överraskad. Jag brukar bli besviken på komedierna som kommer ut nu men denna va rolig!! Jag ska snart se den igen! Ja älskar både Streep, Baldwin och Steve martin, dom gör ett toppen jobb ihop!


Handling: Filmen handlar om en familj där allt är lite upp och ner. Pappan och mamma är skilda sedan 10 år tillbaka fast ändå stöter de på varandra när sonen ska ta examen. De "råkar" hamna i säng och efter det blir ingenting sig likt!


Betyg: ***+

Av Sofia - 27 april 2010 15:16

Nu ska ja ta och traska emot mamma som jobbat och sen ska vi åka bort till morfar på hemmet. Har inte träffat han på några dagar nu, hoppas nu han har en bra dag :)

Av Sofia - 27 april 2010 13:41

Sitter och försöker hitta ett jobb som jag kan sysselsätta mig ved nu när skolan snart är slut. Skulle gärna vilja testa på att jobba som personlig assistent men svårt ibland när det inte står vad som man behöver kunna eller så, typ tunglyft och sånt. Jag med min dålig rygg skulle få massa problem om det var lyft, så måste maila alla och fråga!


Hoppas på nåt positivt svar i alla fall  

Av Sofia - 27 april 2010 12:43

När det för en gång skull i Svensk rättshistoria har getts ut ett "bra" straff, med det menar ja tillräckligt lång. Sverige är ju ett sånt mes land när det kommer till straff, i alla fall det var ju en kille som fick 12 år för att ha misshandlat sin flickvän och lämnat henne på ett fält att dö. Nu överklagar han domen för han tycker att det är för långt, men hon kunde ju ha dött för fasen!! Om de sänker straffen då e detta landet sjukt!!

Av Sofia - 27 april 2010 12:31

Trodde detta skulle bli en skit bra dag för att igår var så skit fast kunde inte somna igår sist ja kollade på klockan var den 05.09 och då hade ja inte ens fått en blund! Så tröttsamt... Varför har man inte bara en insomningsknapp??

Av Sofia - 27 april 2010 12:18

Vad är det för fel på män när de är sjuka?? Tycker sååå synd om sig själva och tror att dom ska dö bara de har lite ont. Jävligt tur att det inte är män som har mens eller föder barn för då skulle de vara utdöda för längesen!!

Presentation


Jag heter Sofia & är 26 år. Bloggar om allt som händer mig och min familj som består av 2 hundar & 6 katter!

Omröstning

Hur gammal är du?
 10-15
 15-20
 20-25
 25-30
 30 eller äldre

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se